Redactia.ro
Home » Stiri Locale » A murit Damian Miclea, fost profesor universitar doctor și fost comandant al IPJ Prahova

A murit Damian Miclea, fost profesor universitar doctor și fost comandant al IPJ Prahova

A murit Damian Miclea, fostul profesor universitar doctor și fost comandant al IPJ Prahova

În numele polițiștilor prahoveni, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova anunță cu regret vestea tragică a trecerii în neființă, în această dimineață, a G-ral (r) Prf. Univ. Dr. MICLEA DAMIAN, scrie gazetaph.ro

Damian Miclea va fi condus pe ultimul drum duminică, 26 decembrie, iar ceremonia de înmormântare va începe la ora 12:00. El va fi îngropat în cimitirul din Ploieștiori, județul Prahova.

Întregul colectiv al inspectoratului transmite familiei sincere condoleanțe și gânduri de compasiune, alăturându-se celor care îi aduc un ultim și pios omagiu.

Damian Miclea s-a stins din viață ieri, având vârsta de 66 de ani

Primise un diagnostic crunt în urmă cu ceva timp, iar boala a învins, în cepe din urmă. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus Biserica Sf. Dumitru din localitatea Ploieștiori, iar rudele, apropiații și foștii colegi a mers să îi aprindă o lumânare și să spună o rugăciune pentru sufletul lui. Înhumarea are loc duminică, 26 ianuarie, orele 12:00, la cimitirul din aceeași localitate.

“În numele polițiștilor prahoveni, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova anunță cu regret vestea tragică a trecerii în neființă, în această dimineață (n.r.: ieri), a G-ral (r) Prf. Univ. Dr. MICLEA DAMIAN.

Trupul neînsuflețit va fi depus, astăzi (n.r.: ieri), 24 ianuarie 2020, la Biserica Sfântul Dumitru din localitatea Ploieștiori, str. Teleajen. Înhumarea va avea loc duminică, 26 ianuarie, orele 12:00, la cimitirul din aceeași localitate.

Întregul colectiv al inspectoratului transmite familiei sincere condoleanțe și gânduri de compasiune, alăturându-se celor care îi aduc un ultim și pios omagiu.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!” este comunicatul făcut public de oficialii din IPJ Prahova, relatează observatorulph.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini