Redactia.ro
Home » Știri » A murit după ce a aflat că a pierdut alegerile. Pe ce post candidase

A murit după ce a aflat că a pierdut alegerile. Pe ce post candidase

Dacă la Deveselu oamenii au votat cu Ion Aliman, fostul primar PSD care murise cu două săptămâni înainte de alegeri, la Constanța, vestea că nu a mai primit încă un mandat, a adus moartea unui consilier local. Vasile Moldovan, în vârstă de 64 de ani, a făcut infarct, conform celor de la Replica de Constanța.

Funcțiile de consilieri nu vin doar cu beneficii, ci și cu probleme care uneori se transformă în adevărate drame. Așa este și cazul consilierului PSD, Vasile Moldovan, care, la aflarea veștii că nu mai prinde încă în mandat în funcție, a făcut infarct și a murit pe loc.

A murit după ce a aflat că a pierdut alegerile. Pe ce post candidase

Consilier încă din 2016, Vasile Moldovan a dorit să mai stea încă patru ani pe scaunul de funcționar la datorie pentru județul Constanța și mai exact la conducerea Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanța. Însă, din păcate, acesta a pierdut alegerile, ba mai mult decât atât, a făcut și infarct la aflarea veștii.

Și în Botoșani a fost votat un primar decedat

Din păcate, nu doar consilierul din Constanța sau fostul primar din Deveselu sunt pe listele funcționarilor publici decedați in aceasta perioada. Și în comuna Verona din județul Botoșani a fost semnalat un caz special. Radu Anton, candidatul PNL pentru primăria din Vorona a fost pe listele de propuneri pentru primăria comunei, deși acesta decedase în urmă cu două zile. În plus, acesta fusese ales de aproape un sfert dintre alegătorii comunei, însă, cu toate acestea, Radu Anton ieșise pe locul al doilea.

Și Eugen Safta primarul din partea partidului PMP al comunei Sadova din județul Dolj a decedat luni, în urma unui atac de cord.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: