Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul de ADIO al „Baronului”. Ce le-a transmis Marian Oprișan vrâncenilor

Mesajul de ADIO al „Baronului”. Ce le-a transmis Marian Oprișan vrâncenilor

Mesajul de ADIO al _Baronului_

Alegerile locale din acest an adus schimbări radicale în unele zone din țară. După 20 de ani de conducere, Marian Oprișan a pierdut alegerile locale în fața lui Cătălin Toma, senator PNL. La scurt timp după ce s-au aflat rezultatele alegerilor locale din Vrancea, baronul Marian Oprișan le-a transmis un mesaj de adio urmăritorilor săi. Cătălin Toma a reușit să-l înlăture pe unul dintre cei mai bogați politicieni din România din funcția pe care o deținea de 20 de ani.

Mesajul de ADIO al „Baronului”. Ce le-a transmis Marian Oprișan vrâncenilor

Marian Oprișan, în vârstă de 55 de ani a pierdut alegerile locale în favoarea lui Cătălin Toma, senator PNL. Baronul PSD Marian Oprișan a fost președinte al Consiliului Județean Vrancea timp de 20 de ani. La scurt timp după ce rezultatele au fost anunțate, Marian Oprișan le-a transmis un mesaj pe Facebook vrâncenilor.

Dragii mei vrânceni,

Vă mulțumesc din suflet, tuturor!

Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat. Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.

Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea.Așa să ne ajute Dumnezeu!„, este mesajul postat pe Facebook de Marian Oprișan.

Dragii mei vrânceni,Vă mulțumesc din suflet, tuturor! Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați…

Publicată de Marian Oprișan pe Luni, 28 septembrie 2020

Marian Oprișan a pierdut alegerile locale

Duminică, 27 septembrie Marian Oprișan a fost huiduit de un grup de localnici de la Suraia, unde s-a dus să vadă procesul electoral. Acesta a intrat în politică în anii 1996, iar patru ani mai târziu, Oprișan a candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Ei bine, din acel an și până duminică, nimeni nu a reușit să-l înlăture pe marele Baron.

Se știe că Marian Oprișan este unul dintre cei mai bogați politicieni români, chiar dacă în declarația de avere, suma este una modestă. La un moment dat, Oprișan a recunoscut că a trecut averea sa pe numele mamei sale, după ce DNA a început să facă anchete la adresa sa. Noul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma are de îndeplinit o sarcină delicată. Acesta va trebui să conducă un consiliu format din oamenii lui Oprișan, având în vedere că PSD a câștigat cele mai multe mandate în Vrancea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: