Redactia.ro
Home » Homepage » A murit fosta soție a lui Andrei Gheorghe

A murit fosta soție a lui Andrei Gheorghe

GALERIE FOTO (7) A murit fosta soție a lui Andrei Gheorghe

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit. La aproximativ doi ani de la moartea fostului ei soț, prezentatorul Andrei Gheorghe, Petruța, s-a stins din viață. Vestea a fost dată de Oana Cuzino pe pagina ei oficială de Facebook.

A murit fosta soție a lui Andrei Gheorghe

Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit la vârsta de 52 de ani. Vestea tragică a fost dată de vedeta TV, Oana Cuzino.

Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație.

Întreaga echipă îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi.

Mulțumim”, a scris Oana Cuzino pe pagina ei de Facebook.

Andrei Gheorghe a murit în 2018

Petruța Gheorghe a împlinit luna trecută, vârsta de 52 de ani, aceasta fiind sărbătorită chiar la ea acasă, fiind fotografiată la intrare, unde au fost puse două baloane care au arătat vârsta ei.

Petruța s-a luptat cu o boală cruntă. Pe Facebook a apărut o poză cu fosta soție a lui Andrei Gheorghe total schimbată din cauza bolii.

Andrei Gheorghe a murit pe 16 martie 2018, la vârsta de 56 de ani. Omul de radio și televiziune a fost făsit mort în baie, legiștii stabilind că acesta a murit în urma unui stop cardio-respirator.

Citeste si:Anunț! Se schimbă legea pensiilor! „Profesorii se pot pensiona şi la 70 de ani”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: