Redactia.ro
Home » Monden » A murit Leo Iorga. Cantaretul s-a luptat 8 ani cu cancerul

A murit Leo Iorga. Cantaretul s-a luptat 8 ani cu cancerul

Leo Iorga a murit, la vârsta de 54 de ani, după o luptă de 8 ani cu cancerul.

Adrian Ordean, colegul lui de trupa a confirmat vestea trista printr-un mesaj emotionant: „Acum 5 minute, colegul meu de trupă LEO IORGA a plecat spre o lume mai bună… DUMNEZEU SĂ-L IERTE. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean, pe Facebook.

Starea de sănătate a lui Leo Iorga s-a înrăutățit in utlima saptamana

Leo Iorga in varsta de 54 de ani a ajuns la spital în urma unor complicații de la o pneumonie care între timp a recidivat.Artistul a trecut prin numeroase operații lungi și chinuitoare de-a lungul acestei perioade. „A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale”, a explicat Paula Iorga.

Sotia lui Leo Iorga, distrusa de durere

Cum să mă simt? Eu… iau niște calmante și spun rugăciuni. Așa rezist. Se spune că la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical, spune sotia artistului.

 

Loading...