Redactia.ro
Home » Știri » A murit mama Gabrielei Szabo. Avea 67 de ani

A murit mama Gabrielei Szabo. Avea 67 de ani

A murit mama Gabrielei Szabo. Avea 67 de ani

A murit mama Gabrielei Szabo. Femeia fusese transferată la un spital din București, însă medicii nu au putut face nimic.

Marea atletă româncă este în doliu, după ce mama sa a murit azi-noapte, într-o clinică din București. Era internată de ceva vreme pentru tratamentul mai multor afecțiuni de care suferea.

“Un om simplu, de o modestie rară și o bunătate infinită”, așa o caracterizează cei care au cunoscut-o.

Potrivit publicației locale bistriteanul.ro, Livia Szabo avea 67 de ani și suferea de mai multe afecțiuni. Ea se afla de ceva timp la București, acolo unde Gabriela Szabo, fiica sa, se ocupa îndeaproape de problemele ei de sănătate.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o ține în viață, în jurul orei 3.00 dimineața fiind declarat decesul.

A murit mama Gabrielei Szabo. Sportiva o iubea enorm

După cum declarase într-un interviu mai vechi, Gabriela Szabo era foarte apropiată de familia sa. La acel moment, aștepta Sărbătorile de Iarnă pentru a putea fi alături de familie.

„De abia aștept să vină sărbătorile de iarna, abia astept sa ma duc în Ardeal să stau alături de familia mea și să petrec alături de ei această sărbătoare importantă pentru noi toți românii”, a spus ea.

Gabrieal Szabo a marturisit ca va face o exceptie de la dieta in perioada Sarbatorilor pentru a putea profita de bunatatile traditionale.

„Va gati mama pentru mine sunt sigura de asta. Tot ce n-am mancat un an de zile – ca sunt foarte atenta la dieta – voi manca de Craciun. Voi face o exceptie de la regimul meu alimentar, destul de strict”, a mai spus ministrul.

A murit mama Gabrielei Szabo. Trupul va fi dus la Bistrița, orașul unde a trăit toată viața

Înmormântarea va avea loc miercuri, 29 ianuarie, ora 12, priveghiul și ceremonia religioasă urmând să aibă loc la Capela de pe Strada Tărpiului din Bistrița.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o ține în viață. Decesul a fost declarat în jurul orei 3:00.

„Un om simplu, de o modestie rară și o bunătate infinită”, așa o caracterizau cei care au cunoscut-o pe Livia Szabo.

Mama Gabrielei Szabo va fi adusă la Bistrița, orașul unde a trăit toată viața.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 29 ianuarie, la ora 12.00, priveghiul și ceremonia religioasă urmând să aibă loc la Capela de pe Strada Tărpiului din Bistrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini