Redactia.ro
Home » TV » Gabriela Szabo a devenit bunică!

Gabriela Szabo a devenit bunică!

GALERIE FOTO (7) Gabriela Szabo a devenit bunică!

Gabriela Szabo a devenit bunică! Bucurie în familia Gabrielei Szabo și a soțului ei, Zsolt Gyöngyössy. Fiica vitregă a fostei sportive a devenit mămică pentru prima dată.

Gabriela Szabo a devenit bunică!

Fosta sportivă, Gabriela Szabo a devenit bunică la 43 de ani, după ce fiica sa vitregă a născut un băiețel. Fiica pe care soțul Gabrielei o are dintr-o relație anterioară, a născut în mare secret la sfârșitul lunii august. Potrivit unor apropiați, proaspăta mămică s-a mutat definitiv în România în urmă cu câteva luni. Aceasta a locuit pe vremea când era studentă, în China și venea în România o data la un an. Gabriela Szabo este foarte apropiată de fiica ei vitregă, astfel că fosta atletă o ajută pe tânăra mămică cu bebelusul.

Gabriela Szabo s-a îndrăgostit de antrenorul ei

Gabriela Szabo s-a căsătorit cu antrenorul ei,Zsolt Gyongyossy, de care s-a îndrăgostit iremediabil.

“De la 15 ani eu m-am intretinut singura fara sa mai am nevoie de ajutorul financiar al parintior mei dar am vorbit tot timpul cand era nevoie, cand luam o decizie ori in ultima instanta cu antrenorul meu la acel moment, Zsolt, care mi-a devenit sot. El a avut o mare grija de mine atunci cand eram sportiva. Vroia sa ma protejeze de stresul extern. Imaginati-va ca veneam de la antrenament si trebuia sa fac curat, nici nu se punea problema. Iar el s-a ocupat si de partea administrativa. Casnicia nu este usoara, vorbesc din experienta, sunt cu sotul meu din 1995. Am 11 ani de casnicie si trebuie sa spun ca trebuie sa stii ce vrei, pentru ca foarte multe doamne, domnisoare se casatoresc si dupa aia isi dau seama ca nu sunt pe drumul cel bun” declara fosta atletă.

Gabriela Szabo campioană olimpică și mondială

Campioana României s-a născut la 14 noiembrie 1975. La vârsta de 12 ani, Gabriela a fost descoperită la un cros școalar. În 1994 aceasta a intrat în competițiile de seniaore, după remarcabile rezultate la juniori. Printre cele mai importante performanțe din cariera ei se numără titlul de campioană olimpică la Sydney, în 2000. În 1999 a fost desemnată cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă a Europei. Gabriela Szabo a stabilit recorduri mondiale la 2.000 m. În 2005, Szabos s-a retars din sportul profesionist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: