Redactia.ro
Home » Știri » A murit primarul interimar de la Sebiș, Radu Demetrescu

A murit primarul interimar de la Sebiș, Radu Demetrescu

Radu Demetrescu, primarul interimar al orașului, a murit, pe 23 ianuarie 2020, la Institutul de boli Cardiovasculare de la Timișoara.

Edilului i s-a făcut rău, luni după-amiaza, la birou. Imediat a fost transportat la Timișoara la spital. Medicii fiind nevoiți să-i facă o intervenție chirurgicală pentru a-i pune un stent la inimă. Marți, dis de dimineață, a fost operat și i s-a implantat un stent. Părea că se recuperează și că se va însănătoși, însă, în doar câteva ore, astăzi inima lui a cedat!

Radu Demetrescu era favorit pentru alegerile locale din 2020

Radu Demetrescu a fost viceprimar al orașului Sebiș, din iunie 2004. Din luna februarie a anului 2018 a preluat interimatul de prim edil, după ce primarul în exercițiu de la acea vreme, Gheorghe Feieș a pierdut definitiv procesul cu ANI.

Inițial, și el a avut probleme la numirea în funcție. Radu Demetrecu a fost găsit incompatibil de ANI. În luna iunie 2019, a învins și a reușit să rămână primar interimar al orașului Sebeș.

Anul acesta urma să împlinească 65 de ani!

Radu Demetrescu s-a născut pe 24 noiembrie 1955, la Pleșcuța. A fost jurist de meserie, fiind de-a lungul timpului, director la A.E.I.C.I.P. Cermei, jurist la Primăria Cermei, iar din 2004 până la începutul anului 2018, viceprimar al orașului Sebiș, pentru ca ulterior să preia funcția de primar interimar, pe care a ocupat-o până acum, în ciuda unor probleme cu ANI.

Avea doar 64 de ani și era considerat unul dintre candidații cu șanse pentru a candida la alegerile locale de anul acesta.

Colegii din Primărie sunt șocați, având în vedere că unii dintre ei au vorbit cu el chiar cu câteva zile în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: