Redactia.ro
Home » Știri » A murit Regina Frumuseții! Fostă Miss, decedată la doar 35 de ani

A murit Regina Frumuseții! Fostă Miss, decedată la doar 35 de ani

A murit Regina Frumuseții! Fostă Miss, decedată la doar 35 de ani. Iată detaliile!

A murit Regina Frumuseții

Jade Leigh Hunt, cunoscută drept Regina Frumuseții, s-a stins din viață la vârsta de doar 35 de ani, lăsând în urmă un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o. Fosta Miss Scoția 2012 și câștigătoare a titlului Miss Galaxy Scoția în același an, Jade a fost o prezență radiantă în lumea modei și a frumuseții, aducând un zâmbet molipsitor pe fețele celor din jurul ei.

Viața ei strălucitoare, care a fost curmată brusc și tragic, a fost marcată de succese și realizări remarcabile în domeniul modelingului și al frumuseții. Cu premii obținute pentru cel mai bun costum de baie, cel mai frumos zâmbet și alte categorii, Jade s-a impus ca un adevărat etalon al eleganței și rafinamentului.

Mesaj emoționant de „adio”

Familia și prietenii ei au fost profund marcați de pierderea acestei suflete luminoase. Într-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale, cei dragi au descris-o pe Jade ca pe o ființă cu un suflet pur, cu un râs molipsitor și un zâmbet ce lumina întunericul. Ea era o persoană plină de viață, mereu dispusă să împărtășească bucuria și să aducă un strop de veselie în viețile celor din jur.

Platforma „Just Giving” a fost creată pentru a permite celor care au iubit-o pe Jade să împărtășească amintiri și să contribuie la costurile ceremoniei funerare.

„Sâmbătă, 30 martie 2024, familia noastră a fost distrusă de vestea sfâșietoare a morții subite a lui Jade. Jade a avut cel mai pur dintre suflete, a iubit profund și a fost iubită nespus de mult. Râsul ei era molipsitor și zâmbetul ei era mare și frumos, și lumina orice cameră, o fată frumoasă, frumoasă. Jade și-a pus o amprentă în inimile tuturor în momentul în care a intrat în viața lor. Lui Jade îi plăcea distracția, râsul, era curajoasă, făcea năzbâtii, și avea un simț al umorului grozav și ingenios, și era mereu dispusă să facă ceva aventuros. Am creat această platformă – ”Just Giving” – pentru a permite prietenilor ei, familiei și tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaște să împărtășească amintirile cu ea ”, a transmis familia tinerei, conform RTV. 

 

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: