Redactia.ro
Home » Știri » Lumea filmului este în doliu! Adrian Schiller, actorul din „The Last Kingdom”, a murit „brusc și neașteptat” la 60 de ani

Lumea filmului este în doliu! Adrian Schiller, actorul din „The Last Kingdom”, a murit „brusc și neașteptat” la 60 de ani

Lumea filmului este în doliu! Adrian Schiller, actorul din „The Last Kingdom”, a murit „subit” la 60 de ani. Iată detaliile!

Lumea filmului este în doliu

Moment tragic pentru lumea filmului! Adrian Schiller, celebrul actor cunoscut pentru rolurile sale memorabile în seriale de succes precum „The Last Kingdom” și „Victoria”, s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Vestea morții sale a șocat atât familia și prietenii apropiați, cât și fanii săi din întreaga lume, căci dispariția sa a venit brusc și neașteptat.

Adrian Schiller, actorul din „The Last Kingdom”, a murit „brusc și neașteptat”

Confirmarea tragică a venit de la reprezentanții săi de la Scott Marshall Partners, agenția care l-a reprezentat pe Schiller de-a lungul unei cariere impresionante care a cuprins mai mult de trei decenii. Aceștia au transmis că familia actorului este „devastată de pierderea imensă” și că moartea sa a fost un șoc pentru toți cei apropiați.

,,El a murit mult prea devreme, iar noi, familia și prietenii apropiați suntem devastați. Moartea sa a fost bruscă și neașteptată și nu sunt încă disponibile detalii suplimentare despre cauza sa”, au declarat aceștia conform The Independent.

,,Cele mai profunde condoleanțe se îndreaptă către familia sa, care cere intimitate în aceste momente dificile!”, au concluzionat aceștia.

Detaliile privind cauza exactă a decesului nu au fost încă făcute publice, ceea ce a adăugat și mai mult misterul și tristețea în jurul acestei tragedii. Mesajul postat pe Twitter de către sora sa, Ginny, reflectă disperarea și tristețea familiei în aceste momente dificile, subliniind că Adrian Schiller va fi profund regretat de toți cei care l-au cunoscut și iubit.

,,Îmi pare atât de rău să vă anunț pe toți că iubitul nostru frate, AdrianM a murit brusc, acasă, chiar ieri. A avut atât de mulți prieteni foarte dragi… Vom spune mai multe despre planurile funerare în timp util.”, a postat sora actorului.

Adrian Schiller s-a născut în Londra și și-a început cariera în industria filmului și televiziunii la începutul anilor ’90. Cu apariții remarcabile în producții precum „Prime Suspect”, „Ghosts” și „RKO 281″, el și-a consolidat rapid reputația drept un actor talentat și versatil. În timpul anilor 2000, a continuat să își lărgească portofoliul cu roluri în diverse drame și comedii britanice, cucerind publicul cu fiecare interpretare.

Unul dintre cele mai semnificative roluri ale sale a fost în serialul istoric de succes „The Last Kingdom”, unde l-a portretizat pe Aethelhelm, un personaj complex și intrigant. De asemenea, a strălucit în „Victoria”, unde l-a adus la viață pe domnul Penge, un membru al casei regale, în timpul celor trei sezoane ale serialului.

Pe lângă activitatea sa în televiziune și film, Schiller a fost un actor respectat și în teatru, participând la numeroase producții de succes. Prestațiile sale captivante și talentul său remarcabil au făcut din el unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori ai generației sale.

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: