Redactia.ro
Home » TV » Filmul de pe Netflix care a spart topurile în România. Un actor foarte apreciat joacă rolul principal

Filmul de pe Netflix care a spart topurile în România. Un actor foarte apreciat joacă rolul principal

La opt ani după lansarea inițială, filmul „The Accountant”, avându-l în rol principal pe celebrul actor Ben Affleck, a cunoscut o popularitate reînnoită incredibilă, datorită includerii sale în catalogul Netflix. Această peliculă de acțiune și suspans, care a făcut furori la box office în 2016 cu încasări impresionante de 155 de milioane de dolari, a revenit în atenția publicului, strângând peste 6 milioane de vizualizări pe platforma de streaming.

„The Accountant” se distinge printr-o poveste captivantă care îmbină inteligența cu acțiunea, avându-l în centru pe Christian Wolff, interpretat magistral de Ben Affleck. Personajul este un matematician genial, care preferă compania numerelor în locul oamenilor și care, în secret, lucrează pentru organizații criminale drept contabil.

Filmul a ajuns în topul românilor pe Netflix

Pe măsură ce autoritățile încep să-l suspecteze, Wolff este forțat să-și schimbe cursul către o viață legală, dar descoperă discrepanțe majore în contabilitatea unei noi companii, punându-l pe un traseu periculos și imprevizibil.

În distribuția filmului îi regăsim pe Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, Cynthia Addai-Robinson, Jeffrey Tambor și John Lithgow, care completează excelent povestea și aduc straturi suplimentare de complexitate și emoție narativului.

Inițial, așteptările de încasări pentru primul weekend după lansarea din 2016 erau de aproximativ 15 milioane de dolari, însă filmul a surprins plăcut, strângând peste 24 de milioane de dolari. Aceasta a fost doar începutul succesului, filmul ajungând la un profit impresionant de 155 de milioane de dolari, față de un buget de producție de 44 de milioane, demonstrând astfel că povestea sa unică și execuția impecabilă au rezonat profund cu audiența.

O surpriză impresionantă pentru abonații Netflix

Renașterea spectaculoasă a filmului pe Netflix, unde a intrat rapid în Top 10, demonstrează puterea platformelor de streaming de a revitaliza opere cinematografice care altfel ar putea fi uitate. Acest fenomen nu doar că oferă o a doua viață filmelor, dar și creează o nouă legătură între producțiile cinematografice și audiențele globale, indiferent de momentul lansării inițiale.

Interesul reînnoit pentru „The Accountant” subliniază, de asemenea, apetitul constant al publicului pentru povești bine construite, care combină elemente de thriller cu drame personale și conflicte interioare. Succesul său pe Netflix poate anticipa o creștere a interesului pentru genuri similare de filme, precum și pentru lucrările viitoare ale actorilor și echipelor de producție implicate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: