Redactia.ro
Home » Homepage » A murit Screech din “Salvaţi de clopoţel”! Dustin Diamond avea doar 44 de ani

A murit Screech din “Salvaţi de clopoţel”! Dustin Diamond avea doar 44 de ani

GALERIE FOTO (2)

Actorul american Dustin Diamond, cunsocut din serialul “Salvaţi de clopoţel” (Saved by the Bell), a murit luni, la vâsta de doar 44 de ani, scrie TMZ. 

 

A murit Screech din “Salvaţi de clopoţel”

Dustin Diamond, actorul care l-a interpretat pe Samuel Screech Powers  din “Salvaţi de clopoţel” în celebrul serial din anii 1990 a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în fază terminală. Anunțul a fost făcut de managerul Roger Paul. Starul de la Hollywood a anunțat că are cancer luna trecută. La acel moment, managerul actorului spunea că starea de sănătate a acestuia este gravă și că actorul va fi supus și unor teste într-un spital din Florida.

Câteva luni mai târziu, starul urma primele ședințe de chimioterapie.Un prieten apropiat al lui Dustin Diamond a declarat pentru publciația The Sun că actorul avea o umflătură mare pe gât de ceva timp, însă acesta ar fi amânat vizita la doctor de teamă că cineva îl va fotografia și că va pune fotografia pe Internet.

Dustin Diamond a ajuns să fie spitalizat la jumătatea lunii ianuarie, cu dureri mari în tot corpul. Având în vederea că staea actorului se agrava, rudele au luat decizia de a fi deconectat de la aparatele care îl ajutau să respire și de a fi transferat la un centru special pentru pacienți cu boli în stadiu terminal.

Serialul “Saved by the Bell” a avut patru sezoane, din 1989 până în 1993, şi urmărea povestea unui grup de prieteni la liceu şi pe directorul lor. Serialul este unul de televiziune creat în 1989 și care abia în 1992 a fost lansat în România.

“Saved by the Bell” prezintă aventurile și procesul de maturizare a unor tineri liceeni din liceul Bayside. Screech este personajul care s-a întipărit cel mai bine în memoria adolescențilro români din anii 1990, datorită întâmplărilor comice.

Diamond şi-a reluat rolul în continuările “Saved by the Bell: The New Class” şi “Saved by the Bell: The College Years” Dar nu a mai apărut în recentul serial. El a fost concurent la Celebrity Big Brother în 2013.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: