Redactia.ro
Home » Știri » A murit Taylor Hawkins, toboșarul trupei Foo Fighters. Artistul avea 50 de ani

A murit Taylor Hawkins, toboșarul trupei Foo Fighters. Artistul avea 50 de ani

GALERIE FOTO (5) A murit Taylor Hawkins, toboșarul trupei Foo Fighters

A murit Taylor Hawkins, toboșarul trupei Foo Fighters. Celebrul toboraș al trupei rock s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani. Vineri, trupa avea programat un concert în Bogota, Columbia, la Festivalul Estero Picnic. De asemenea, trupa anunțase joi că va urca pe scenă la gala premiilor Grammy din Las Vegas, la 3 aprilie.

A murit Taylor Hawkins, toboșarul trupei Foo Fighters. Artistul avea 50 de ani

Lumea muzicii rock este în doliu. Taylor Hawkins, toboșarul trupei Foo Fighters a murit la vârsta de 50 de ani. Celebrul baterist a fost găsit decedat într-o cameră de hotel din Bogota, Columbia, acolo unde formația americană urma să susțină un concert. Anunțul trist a fost făcut printr-un comunicat publicat al trupei Foo Fighters. „Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică și prematură a dragului nostru Taylor Hawkins. Spiritul său muzical și râsul său contagios vor dăinui pentru totdeauna în noi toți. nimile noastre sunt alături de soția, copiii și familia sa și cerem ca intimitatea lor să fie tratată cu cel mai mare respect în aceste momente dificile, de neimaginat”,a declarat trupa într-un comunicat citat de loudersound.com.

Vineri, trupa avea programat un concert în Bogota, Columbia, la Festivalul Estereo Picnic, urmat duminică de Lollapalooza Brasil, iar joi anunțase că va urca pe scenă la gala premiilor Grammy din Las Vegas, la 3 aprilie. Momentan nu se știe cauza decesului a lui Taylor Hawkins, dar site-ul TMS, a notat că a avut în trecut probleme cu drogurile, iar în 2001 a supraviețuit unei supradoze de heroină. Taylor Hawkins a fost una dintre figurile emblematice ale trupei, căreia i se alăturase în 1997.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: