Redactia.ro
Home » Știri » Aliatul lui Putin, Vladimir Jirinovski, în stare critică la spital. Au existat zvonuri că a murit

Aliatul lui Putin, Vladimir Jirinovski, în stare critică la spital. Au existat zvonuri că a murit

Chiar presa rusă a anunțat în cursul zilei de astăzi moartea liderul naţionalist Vladimir Jirinovski, aliat și apropiat al lui Vladimir Putin. Însă în cele din urmă, informațiile privind decesul au fost infirmate.

Vladimir Jirinovski ar fi ajuns să fie internat într-un spital din Moscova în stare gravă din cauza complicaţiilor COVID-19.

Aliatul lui Putin, Vladimir Jirinovski, în stare critică la spital. Au existat zvonuri că a murit

Medicii luptă pentru a-l ţine în viaţă pe Vladimir Jirinovski, aflat în stare critică în spital. Însă există şanse de recuperare, a anunţat preşedintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, după cum transmite Reuters.

Inițial, a existat informația că liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski, ar fi murit la Spitalul Clinic din Moscova, unde se afla internat din 2 februarie, a anunţat Ria Novosti.

Despre Vladimir Jirinovski s-a spus că s-a vaccinat de nu mai puţin de 8 ori împotriva Covid. Însă nu a fost dat drept exemplu de urmat de către specialiști.

Senatorul Alexander Pronyushkin a făcut anunţul decesului lui Vladimir Jirinovski. Însă veste morţii a fost infirmată la scurt timp de către Veaceslav Volodin, preşedintele Dumei de Stat.

„Starea lui de sănătate este cu adevărat gravă. Astăzi a fost supus unei tomografii. Suntem îngrijorați pentru el, medicii luptă pentru viața lui. El însuși este un om grozav. Să-i dorim însănătoșire grabnică”, a declarat Volodin, citat tot de RIA Novosti.

Încă de la începutul lunii februarie s-a vehiculat că Vladimir Jirinovski a fost spitalizat la Moscova, cu probleme de sănătate pe fondul infecției cu noul coronavirus.

Declarațiile controversate ale lui Vladimir Jirinovski: ce a spus despre România

Vladimir Jirinovski este cunoscut ca un personaj politic extrem de controversat, mai ales când vine vorba de declarațiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

În decembrie 2020, Vladimir Jirinovski a amenințat Republica Moldova cu ”o baie de sânge” dacă autoritățile de la Chișinău vor încerca să provoace retragerea trupelor de ocupație rusești din așa-zisa Transnistria.

Din octombrie 2006, Jirinovski este persona non grata și în Ucraina. Iar în contextul crizei din Crimeea din 2014, a transmis mai multor țări – Polonia, România și Ungaria – scrisori oficiale prin care propunea divizarea vestului acestei țări între vecinii ei din acea parte. Cum era de așteptat, propunerile sale au fost ignorate.
Cât despre țara noastră, Jirinovski a afirmat despre România, într-o vizită din 1994 în Bulgaria, că e un stat artificial locuit de “țigani italieni”, format prin desprinderea de teritorii de la vecinii Rusia, Bulgaria și Ungaria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: