Redactia.ro
Home » Monden » A murit un star din „Doi bărbați și jumătate”. Doliu la Hollywood

A murit un star din „Doi bărbați și jumătate”. Doliu la Hollywood

GALERIE FOTO (4)

“Berta” din serialul “Doi bărbați și jumătate” a murit în urma unor probleme cardiace de care suferea de mai mulți ani. “Menajera” lui Charlie Sheen a câștigat numeroase premii pentru cariera cinematografică și rămâne în amintirea fanilor ca “Berta”, efervescenta menajera din unul dintre cele mai de succes seriale din ultimul deceniu.

Conchata Ferrell, cunoscuta pentru rolul “Bertei” din serialul “Doi bărbatiși jumătate” a încetat din viață acum două zile, iar anunțul a fost recent făcut de Dan Spilo, managerul ei. Actrița se lupta cu probleme cardiace de mai mulți ani, iar din ianuarie 2020, aceasta era internată într-un spital din California. Pe langa problemele cardiace, Conchata Ferrell suferea si de alte afecțiuni care au dus la decesul acesteia.

Berta, plânsă de colegi și prieteni

Reacțiile la vestea că “Berta”, starul din serialul TV “Doi bărbati și jumătate”, nu au întârziat să apară. “O prietenă adevărată. O pierdere șocantă și dureroasă”, a scris Charlie Sheen pe rețelele de socializare, în timp ce Jon Cryer, cel care a interpretat personajul “Alan”, a transmis că “A fost o persoană frumoasă. Plâng pentru ea, îi voi resimți lipsa mereu, ne-a adus atâta bucurie în inimi”.

Soțul Bertei a povestit problemele de sănătate ale actriței

Arnie Anderson, soțul “Bertei” a mărturisit că actrița a contractat o infecție la sfârșitul anului 2019, care a dus la complicarea problemelor cardiace pe care le avea. În plus, aceasta a fost internată la Terapie Intensivă pentru 4 săptămâni. Mai mult, medicii au încercat să o readucă la viață atunci când inima acesteia a încetat să mai bată, însă fară succes.

În ce filme a mai jucat “Berta

“The Love Boat”, “American Playhouse”, “Night Court”, “Who’s the Boss?”, “L.A. Law”, “True Românce”, “Duckman”, “Buffy, the Vampire Slayer”, “Friend”, “Erin Brockovich”, “ER”, “Mr. Deeds” sunt doar câteva dintre filmele în care a jucat Conchata Ferrell. Însă, actrița este recunoscută pentru rolul secundar pe care l-a avut în serialul “Doi bărbati și jumătate”, în întruchiparea menajerei Berta, pentru care a primit două premii Emmy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: