Redactia.ro
Home » Știri » A născut gemeni sănătoşi şi a crezut că va avea o viaţă perfectă. Dar vestea medicilor i-a dat lumea peste cap

A născut gemeni sănătoşi şi a crezut că va avea o viaţă perfectă. Dar vestea medicilor i-a dat lumea peste cap

medici

Lily a născut doi gemeni perfect sănătoşi şi a crezut că, alături de soţul ei, va avea o viaţă perfectă.

Cu toate acestea, disconfortul persistent pe care îl respinsese ca fiind simple rămășițe ale sarcinii sale refuza să se diminueze. În schimb, persista cu fermitate, în fiecare zi, sentimentul de neliniște devenea tot mai puternic.

S-a întors la spital după 3 săptămâni

La doar 3 săptămâni de când a adus copiii pe lume, Lily a constatat că trupul ei își atingea limitele. Acest efort fizic a trimis-o înapoi pe holurile spitalului pe care îl părăsise atât de bucuroasă cu doar câteva săptămâni în urmă. De data aceasta, însă, vizita ei a fost plină de teamă, nu de bucurie.

Nevoia neașteptată de a face o altă ecografie a luat-o prin surprindere, un obstacol neprevăzut pe drumul ei spre recuperare.

Cuvintele doctorului, altădată pline de siguranță profesională, erau acum încărcate de un regret profund. “Sunt… Îmi pare rău”, a șoptit el, cu vocea tremurândă în timp ce încerca să ascundă crudul adevăr.

Pe măsură ce zilele treceau, disconfortul lui Lily s-a intensificat într-un maelstrom de durere atroce. Era chinuită de dureri persistente care îi roadeau corpul și de crampe abdominale ascuțite și pătrunzătoare.

Mintea lui Cristian, soţul femeii, se învârtea în jurul întrebărilor. Ce o făcuse pe Lily să se simtă atât de rău, atât de brusc? Puteau medicii să o salveze cu această operație urgentă? Și va putea Lily să se recupereze complet, pentru a fi alături de noii lor gemeni? Ideea că ea nu va supraviețui era prea dureroasă pentru a o lua în considerare.

O durere pulsatilă a cuprins-o

O durere pulsatilă a cuprins-o, un chin necruțător care depășea orice suferință pe care o îndurase în timpul nașterii gemenilor ei. Intensitatea acestei suferințe a declanșat alarmele, determinând-o să recunoască faptul că ceva era într-adevăr grav în neregulă.

Abia când nu a mai avut putere și nu a mai putut să meargă, a cedat în cele din urmă rugăminților soțului ei și a acceptat să solicite intervenția unui medic.

A fost pusă rapid pe o targă și dusă cu rotile într-o cameră disponibilă pentru o examinare mai amănunțită. Condus de teamă și îngrijorare, Cristian s-a repezit după echipa de medici, temându-se că aceștia ar putea să o ducă pe soția sa într-o zonă restricționată.

Doctorul se afla acolo pentru a-i prezenta lui Lily rezultatele analizelor și pentru a discuta despre procedura chirurgicală. El a trezit-o cu blândețe, iar la trezire, Lily a fost vizibil exaltată să-l găsească pe Cristian lângă ea. A reușit să-i strângă mâna și să-i ofere un zâmbet, chiar dacă slăbiciunea ei era evidentă. Era încă foarte mult în recuperare.

Lily a fost operată

“Ce?!”, a strigat Cristian cu voce tare. A fost lăsat înmărmurit de veste. Nu înțelegea de ce această informație crucială îi fusese ascunsă.

Cu toate acestea, medicul a continuat să explice. “Boala ta persistentă și epuizarea se datorau unei mase considerabile la nivelul ovarelor tale”, a făcut o pauză medicul, fixând-o în ochi pe Lily. “Din păcate, a trebuit să vă extragem ovarele pentru a vă păstra viața”.

Întregul calvar a fost extrem de dureros atât pentru Cristian, cât și pentru Lily. Deși Lily și-a revenit complet, drumul a fost departe de a fi simplu. Ea s-a luptat să accepte realitatea lipsei ovarelor sale.

De asemenea, din punct de vedere fiziologic, corpul ei a trebuit să treacă prin ajustări semnificative. Cu toate acestea, în timp util, ea s-a împăcat cu noua ei realitate.

Au organizat strângeri de fonduri și evenimente comunitare, cu scopul de a oferi echipamente și resurse esențiale pentru personalul spitalului, fiind recunoscători pentru salvarea lui Lily.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: