Redactia.ro
Home » ADEVARUL » A pierdut lupta cu kilogramele! N-o mai recunoști acum

A pierdut lupta cu kilogramele! N-o mai recunoști acum

GALERIE FOTO (4)lupta cu kilogramele

În anii 2000, era una dintre cele mai apreciate cântărețe ale României. Formația din care făcea parte avea concert după concert, iar fanii erau în delir de ori câte ori apăreau în public. Destrămarea trupei, urmată de o tragedie pe plan personal, au făcut-o pe cântăreață să-și dorească să se retragă din lumea reflectoarelor. Asta, însă, nu a făcut decât să-i agraveze depresia și să piardă lupta cu kilogramele.

A pierdut lupta cu kilogramele, iar depresia a acaparat-o

Fratele său a fost găsit fără suflare în 2015, într-un parct, în timpul unei vacanțe în Spania. Odată cu aflarea veștii, Anca Badiu, căci despre e vorba, și-a schimbat radical percepția asupra vieții. S-a confruntat cu depresie severă și atacuri de panică, iar asta a făcut-o să aibă cele mai negre gânduri.

M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viața mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit și asta a declanșat o suită de stări, cum ar fi anxietatea și depresia severă. Apoi am urmat tratamentul cu anti-depresie câțiva ani buni, kilogramele în plus, izolarea, ceea a facut deliciul presei. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc, ba dimpotrivă.”, a povestit vedeta într-un interviu recent.

Acum luptă să scadă în greutate

Acum, însă, lucrurile au început să se aranjeze pentru ea. A contactat un nutriționist și urmează un regim. „După ce a făcut greșeala imensa de a folosi pastile de slăbit produse în China și a fost la un pas de moarte, Anca Badiu ține acum un regim alimentar elaborat de un medic nutriționist. “Merg la un nutriționist și sunt foarte optimistă. Înainte de moartea fratelui meu, prin 2012, când am început să am atacuri de panică și luasem câteva kilograme în plus din cauza tratamentului medicamentos, a fost o perioadă de câteva luni de zile în care am luat o pauză de la tratament și mă hotărâsem să merg la sala de fitness, unde l-am cunoscut pe celebrul Călin Novăcescu, un mare sportiv de performanță, antrenorul personal al multor vedete din showbiz, care a reușit să le slăbească optând pentru un regim alimentar sănătos și sport.” , a declarat Anca.

Etichete: