Redactia.ro
Home » Stil de viață » A plecat de la prima întâlnire înainte să sosească mâncarea. Motivul deciziei surprinzătoare

A plecat de la prima întâlnire înainte să sosească mâncarea. Motivul deciziei surprinzătoare

Un bărbat a fost umilit de angajații unui restaurant care i-au cerut certificatul de vaccinare”M-am simțit discriminat”

Un bărbat a fost protagonistul unei situații neobișnuite în timpul unei prime întâlniri la restaurant. După ce a cunoscut o femeie prin intermediul unei aplicații, a decis să o întâlnească în persoană. Însă, pe parcursul discuției, femeia i-a dezvăluit că are cinci copii, cu tați diferiți, lucru care l-a făcut să părăsească masa înainte să ajungă mâncarea. Decizia lui a stârnit controverse în mediul online, unde a cerut părerea internauților despre această situație.

Reacția bărbatului și cum a evoluat interacțiunea

Bărbatul a povestit că a cunoscut-o pe femeie prin intermediul unei aplicații de dating și a fost inițial încântat de perspectiva întâlnirii. Însă, odată ajuns la restaurant, și după o scurtă conversație, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Femeia i-a mărturisit că are cinci copii și că aceștia provin din relații cu tați diferiți. Acest detaliu l-a surprins și l-a pus într-o situație dificilă, iar din acel moment, bărbatul a decis să încheie întâlnirea fără să aștepte să sosească mâncarea.

Deși a încercat să rămână politicos și să nu reacționeze impulsiv, povestea a culminat cu el părăsind masa în tăcere. Înainte de a pleca, și-a cerut scuze și a lăsat bani pentru mâncarea comandată. Totuși, reacția sa a fost rapid interpretată de internauți ca fiind lipsită de compasiune, mai ales că nu a oferit un răspuns clar la dezvăluirile femeii.

„Știam din scurta noastră interacțiune online că nu a fost niciodată căsătorită, așa că am întrebat-o destul de direct dacă toți au același tată, iar ea a spus că nu. Nu a spus câți tați au, așa că am întrebat-o direct: Cu câți bărbați?, iar ea a părut jenată să răspundă, apoi a spus 3. 

Răspunsul meu a fost wow și am rămas amândoi în tăcere timp de aproximativ 30 de secunde, în timp ce eu încercam cu disperare să nu izbucnesc în râs. Nu sunt sigur de ce am găsit situația atât de amuzantă, poate că a fost un tic nervos”, a spus bărbatul pe Reddit.

Dezbatere aprinsă în mediul online

După incident, bărbatul a împărtășit experiența sa pe Reddit, cerând părerea utilizatorilor despre cum ar fi trebuit să gestioneze situația. În mod surprinzător, reacțiile au fost împărțite. O parte dintre utilizatori i-au susținut decizia, argumentând că fiecare are dreptul să pună punct unei întâlniri dacă simte că nu există compatibilitate. Alții, însă, l-au criticat pentru lipsa de empatie și pentru felul în care a gestionat momentul delicat, considerând că femeia nu merita să fie abandonată în acel mod.

În plus, terapeuți și specialiști în relații de cuplu au adus în discuție importanța abordării cu compasiune a unor situații delicate și a comunicării deschise. Femeia, în acest caz, a fost pusă într-o postură dificilă, fiind forțată să vorbească despre viața ei personală într-un mod pe care mulți l-ar considera intimidant.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: