Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A purtat un lănțișor fără să știe ce se ascundea înăuntrul lui

A purtat un lănțișor fără să știe ce se ascundea înăuntrul lui

Ea a purtat lănțișorul pe care i l-a dat iubitul timp de un an și jumătate, zilnic, dar apoi a descoperit compartimentul secret dinăuntru. Când a văzut ce ascunsese în el a început să plângă

A purtat un lănțișor fără să știe ce se ascundea înăuntrul lui

Ana a primit de la iubitul ei un lânțișor cu ocazia aniversării primului lor an de relație. Știa că a fost un lânțișor special creat pentru ea. Așa că femeia l-a purtat timp de un an și jumătate fără oprire. Fie că era în vacanță, fie că era la duș sau dormea, Ana nu s-a despărțit nicio secundă de codouul primit.

Însă, ceea ce nu știa Ana este că iubitul său, Terry ascunsese cel mai frumos secret înăutrul colierului. A așteptat momentul potrivit și și-a surprins iubita.

Cei doi și-au dorit mereu să meargă în peștera Smoo, pe coasta de nord a Scoției. Terry a simțit că acela a fost momentul potrivit, iar după ce au făcut câteva poze a luat un cuțit și, tăcut, a tăiat sigiliul care ținea lipite cele două jumătăți ale lănțișorului. Apoi a setat camera foto și a intrat și el în cadru alături de ea, la intrarea în peșteră.

A purtat un lănțișor fără să știe ce se ascundea înăuntrul lui

I-a înapoiat lânțișorul și l-a deschis. În tot acest timp, chiar sub nasul ei se afla cel mai frumos inel de logodnă. ,,Smoo” înseamnă în limba nordică veche ,,ascunzătoare”. Se pare că nimic nu a fost întâmplător. Chiar dacă atunci când a pus inelul acolo nu s-a fi gândit că va reuși să ajungă aici, căile Domnului sunt mereu surprinzătoare. Nu ar fi putut alege un loc mai bun pentru a o cere în căsătorie.

Ana a fost foarte emoționată de faptul că iubitul ei a știut după doar un an de relație că ea este aleasa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini