Redactia.ro
Home » Stil de viață » A rămas gravidă, iar iubitul ei n-a crezut-o că el e tatăl copilului. Ce a făcut cu bebelușul ulterior? Reacția bărbatului, peste ani, când a aflat întreaga poveste

A rămas gravidă, iar iubitul ei n-a crezut-o că el e tatăl copilului. Ce a făcut cu bebelușul ulterior? Reacția bărbatului, peste ani, când a aflat întreaga poveste

GALERIE FOTO (2)

De fiecare dată când mă uit la tine, mă văd pe mine. Nu face aceleași greșeli, stai departe de oamenii răi, stai departe de sufletele crude. 

Aveam doar 18 ani când m-am îndrăgostit pentru prima dată, eram prea naivă să-mi dau seama că nu mă iubește….eram un corp cald pentru un om rece. De ce l-am iubit? Pentru că am crescut fără tată și-l vedea figura paternă din viața mea. Da, era mai mare ca mine cu 7-8 ani, dar credeam că mă prețuiește. Nu ca pe o fiică, ci ca pe o comoară. Însă pentru el am fost doar un acaret, știi? Greșesc, eram doar șnurul de la etichetă. Da, da, acela pe care îl arunci necontenit. Domnul „X”, să-i zicem așa, ca să nu-l facem de râs. Mi-a rupt sufletul în două și eram doar un copil!

Un copil…cu un copil.

Așa a apărut Amalia în viața mea. Acest X a bifat toată coloana în mai puțin de 6 luni, așa slabă am fost pe tabla de joc. De data aceasta, 0 nu a reușit să umple căsuțele, dar mă repet… aveam doar 14 ani. Am aflat că sunt gravidă, m-am dus la mama mea, o femeie de modă veche care mi-a spus: „Bun să te ia, că altul nu mai vezi!”.

Bun, dar Domnul „X” mi-a spus că totul a fost doar în capul meu: „Du-te la școală, mai citește și tu o carte…îți arde de glume? Cine e tatăl copilului? Eu n-am treabă!” Și dus a fost. Și-a luat mașina și a fugit de a mâncat pământul. Atunci mi-am dat seama că nici nu-l cunoșteam. Eram doar îndrăgostită, nici familia nu i-o cunoșteam. „Eu la copil nu renunț!”, i-am explicat mamei că nu fac păcatul suprem niciodată. Nu mă interesa stima și respectul celor din jur. Mă interesa faptul că Dumnezeu e sus și mă vede.

De când am născut-o am simțit că este specială și așa a fost! Acum, am 40 de ani, iar Amalia s-a dovedit a fi oglindirea vieții pe care eu mi-am dorit-o! Tot ceea ce mi-am dorit pentru mine a reușit ea! Îmi văd copilăria și visele prin ochii ei. „Micuța” mea care acum a ajuns la frumoasa vârstă de 26 de ani este un om de succes. Aceasta a studiat Facultatea de Actorie din București și a reușit să-și facă o carieră colosală! Câștigă bine și este mediatizată la toate posturile TV…

A văzut-o brusc și Domnul „X”. Acum vrea să o recunoască, vrea să fie „tatăl de mult pierdut”.  Și tocmai de asta am și spus: „Nu face aceleași greșeli, stai departe de oamenii răi, stai departe de sufletele crude”, am sfătuit-o pe „micuța mea” să nu-l creadă așa cum l-am crezut eu.

Îmi seamănă enorm și chiar îmi era frică de urmări, dar uite că este o piatră mai tare decât mama ei. Am citit clandestin mesajele între ea și Domnul „X”:

„Fiică: Îmi pare rău dar nu te-am cunoscut, nu te cunosc și nu am niciun motiv să vreau să te cunosc.

Tată: Dar sunt tatăl tău, eu și mama ta te-am iubit din prima clipă!

Fiică: Nu. Mama nu-l cunoaște pe tatăl meu, nu l-a cunoscut și nici nu are vreun motiv să-l cunoască

Tată: Hai Amalia, hai să vezi că nu-s un om rău. M-am schimbat!

Fiică: Nu nu. Schimbarea aceasta nu am văzut-o 26 de ani, nu o văd și nici nu am vreun motiv să vreau să o văd. Acum vă rog să nu mă mai deranjați nici pe mine, nici pe mama mea. Dumnezeu să vă ocrotească drumul vieții!”

Wow, pur și simplu wow! Spuneam că mă uit la ea și mă văd pe mine ? Nu, mă văd pe mine versiunea pe care niciodată nu am reușit să o dobândesc total. Sunt cea mai mândră mamă că nu se lasă păcălită de emoție și-mi mulțumesc mie că m-am lăsat condusă de această emoție, pentru a te avea pe tine. Mulțumesc celei mai mari greșeli din viața mea !

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: