Redactia.ro
Home » Știri » A rupt tăcerea! Soția unui dintre muncitorii uciși de șoferița beată de la Iași: „Este inadmisibil”

A rupt tăcerea! Soția unui dintre muncitorii uciși de șoferița beată de la Iași: „Este inadmisibil”

GALERIE FOTO (3)

Tristețe fără margine în familia celor patru muncitori uciși de accidentul rutier produs de șoferița beată din Iași. Rudele bărbaților sunt neconsolate și nu-și pot explica cum a avut loc această tragedie. Soția unuia dintre ei a făcut o primă declarație publică!

Update: Unul dintre bărbati era sotul unei cunoscute cântărețe de muzică populară. Biatrice Duca a transmis un mesaj sfâșietor:

„De astăzi viața mea nu va mai fi la fel…Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre. Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă. Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul. Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”

Soția unuia dintre muncitorii uciși, declarație sfâșietoare

Patru muncitori care reparau un drum în toiul nopții au fost uciși de o șoferiță beată, care i-a luat în plin. Femeia se afla sub influența alcoolului și, într-o curbă, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea. Din păcate, în urma impactului, patru bărbați au murit și alți patru au ajuns în spital cu răni grave.

Soția unuia dintre muncitorii care au fost uciși aseară, în accidentul din Iași, a rupt tăcerea și a făcut o primă declarație despre cele întâmplate. Sfâșiată de durere, femeia spune nu poate înțelege cum s-a petrecut tragedia și că femeia responsabilă de uciderea soțului ei merită pedeapsa maximă: ”Astăzi am înțeles că în momentul în care poliția a căutat-o să o aresteze nu a găsit-o nici acasă și nici nu a răspuns la telefon. Și a fost găsită pe o terasă, unde era cu o prietenă. Este inadmisibil, nu știu cum să cataloghez acest comportament al acestei femei care are și ea copii acasă. Și noi avem o fiică care luni începe examenul de Bacalaureat și vrea să îl dea, deși eu i-am propus să meargă la toamnă. Vrea să nu rateze admiterea, pentru tatăl ei”, a povestit femeia la Acces Direct.

Alte trei văduve își vor îngropa soții peste două zile. Între timp, șoferița beată a intrat în custodia Poliției și va rămâne închisă timp de 30 de zile.

 

Înainte de tragedie, șoferița a făcut drifturi

Camerele de supraveghere din oraș au surprins-o pe șoferiță cum gonește pe străzi cu o viteză amețitoare și cum face drifturi într-o parcare. Fără să fie conștientă că i-ar putea pune în pericol pe alții, femeia a sfidat orice regulă de circulație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini