Redactia.ro
Home » Monden » A slăbit mai bine de 20 de kilograme și e de nerecunoscut la 52 de ani! Cum a reușit?

A slăbit mai bine de 20 de kilograme și e de nerecunoscut la 52 de ani! Cum a reușit?

GALERIE FOTO (5)

S-a luptat cu kilogramele mulți ani la rând, iar la un moment dat imaginea ei publică a avut de suferit. Sătulă să fie distrusă în tabloide din cauza aspectului ei fizic, marea cântăreață a recurs la o operație de micșorare a stomacului, care a adus-o la forma fizică de invidiat de astăzi. Ce alte sacrificii a făcut Mariah Carey pentru silueta sa?

A slăbit mai bine de 20 de kilograme și și-a schimbat înfățișarea

Mariah Carey (52) a început să aibă probleme cu greutatea odată cu nașterea gemenilor Moroccan și Monroe. Deși slăbise 31 de kilograme imediat după venirea lor pe lume, cu ajutorul dieteticianului Jenny Craig, artista s-a îngrășat destul destul de rapid cum a renunțat la planul alimentar.

În anii ce-au urmat, artista a urmat mai multe diete și programe alimentare restrictive, însă nimic n-a funcționat. Așa se face că în 2017 a decis să facă o operație de micșorare a stomacului pentru a-și recâștiga silueta de odinioară și a stopa hărțuirea tabloidelor. Deși initial nu a recunoscut că a apelat la această metodă, faptul că a reușit, într-un scurt timp, să ajungă la o greutate ideală a confirmat procedura.

Mariah Care a slabit. inainte si dupa
-20 kg

Ce restricții alimentare are acum vedeta

E drept, chiar dacă operația a fost reușită, vedeta are acum multe restricții alimentare. Potrivit presei internaționale, cântăreața de 52 de ani lucrează acum cu un nutritionist, care o ajută să-și construiască obiceiuri alimentare sănătoase și potrivite noului său stil de viață. De exemplu, acum, vedeta nu mai mănâncă zahăr rafinat și, de fiecare dată când poftește la ceva dulce, mânâncă fructe precum mango ori afine. A renunțat definitiv la ciocolată și alte dulciuri din comerț.

De asemenea, a renunțat la preparatele procesate, alegând să consume numai alimente naturale, în special legume. Își monitorizează în continuare caloriile și are mare grijă ca porția de carbohidrați să nu fie mai mare decât cea permisă pe zi. O sursă din anturajul său a confirmat toate acestea și spune că: „Drept prin urmare, a slăbit foarte mult și arată și se simte foarte bine”.

Singura ei plăcere „vinovată” rămâne, însă, vinul. Din când în când, îi place să se răsfețe cu un pahar de vin alb sau roșu și la asta – spun apropiații – chiar nu vrea să renunțe.

Niciun sport nu e mai bun decât… sexul!

Iar dacă e să vorbim despre condiția ei fizică, tot cei din anturajul vedetei spun că Mariah Carey apelează la… sex pentru a-i crește ritmul cardiac și pentru a arde calorii. ”Exercițiul preferat al lui Mariah a fost întotdeauna sexul. Îi place la nebunie să… transpire în fiecare dimineață, iar iubitul ei este bucuros să ajute”, spune aceeași sursă pentru Hollywood Life.

Surprinsă recent în Aspen, acolo unde merge des să se relaxeze și să se bucure de sporturile de iarnă, Mariah Carey și-a etalat noua siluetă. În haine mulate, negre și cu părul desprins, artista a făcut furori printre clienții unui magazin. Toți au întors capul după blonda sexy. Nu-i putem blama, nu-i așa?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: