Redactia.ro
Home » Știri » A sperat că o să câștige lupta cu boala, așa cum câștiga și competițiile! O celebră sportivă a murit la doar 37 de ani, răpusă de cancer! Coincidență sau nu, ceva s-a întâmplat în ziua când ea a murit

A sperat că o să câștige lupta cu boala, așa cum câștiga și competițiile! O celebră sportivă a murit la doar 37 de ani, răpusă de cancer! Coincidență sau nu, ceva s-a întâmplat în ziua când ea a murit

GALERIE FOTO (2) A sperat că o să câștige lupta cu boala, așa cum câștiga și competițiile! O celebră sportivă a murit la doar 37 de ani, răpusă de cancer! Coincidență sau nu, ceva s-a întâmplat în ziua când ea a murit

O cunoscută sportivă,participantă la trei ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă, a murit la doar 37 de ani, răpusă de o boală pe care a sperat să o învingă! Iată ce s-a întâmplat în ziua când aceasta și-a dat ultima suflare.

A sperat că o să câștige lupta cu boala, așa cum câștiga și competițiile! O celebră sportivă a murit la doar 37 de ani, răpusă de cancer! Coincidență sau nu, ceva s-a întâmplat în ziua când ea a murit

O celebră schioare din Italia, participantă la trei ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă, a încetat din viață la vârsta de doar 37 de ani. Ea avea cancer. Este vorba despre Elena Fanchini, care a câștigat de-a lungul timpului două medalii de aur la coborâre în Cupa Mondială și o medalie de argint la Campionatele Mondiale de schi alpin.

În imagini, Elena Fanchini

Sportiva a fost nevoită să se retragă definitiv din activitate în 2020, deși începuse deja cu ceva timp înainte tratamentele împotriva cancerului. A sperat că va ieși învingătoare în lupta cu boala, așa cum reușea să câștige și competițiile. În ultimele luni ale acestui an, însă, starea ei de sănătate s-a agravat.

„La capătul unei boli grave, Elena Fanchini s-a stins din viață în locuința sa din Solato (lângă Brescia)”, a precizat FISI într-un comunicat.

Coincidență sau nu, fosta schioare a murit pe 8 februarie 2023, adică în aceeași zi în care compatrioata ei, Marta Bassino, a câștigat super-G-ul la Campionatele Mondiale de la Meribel, Franța, și la două zile după ce Federica Brignone – o altă fostă colegă de echipă – a cucerit aurul la combinată, a relatat capital.ro.

În urmă cu două săptămâni, Sofia Goggia, care este favorită la coborârea de sâmbătă, i-a dedicat victoria de la Cortina d’Ampezzo Elenei Fanchini.

Ți-am promis că, în caz că voi câștiga, îți voi dedica acea cursă”, a spus sportiva Sofia Goggia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: