Redactia.ro
Home » Știri » A sunat alarma la Timişoara după ce un tânăr s-a plimbat cu pistolul pe stradă. Ce au descoperit poliţiştii?

A sunat alarma la Timişoara după ce un tânăr s-a plimbat cu pistolul pe stradă. Ce au descoperit poliţiştii?

Scene bizare la Timişoara. Un tânăr de 23 ani s-a plimbat cu un pistol pe stradă şi părea că face ameninţări în stânga şi-n dreapta. Trecătorii au sunat la 112, iar jandarmii au intervenit imediat.

Tânărul avea un pistol de jucărie

Ce au observat agenţii? Că omul vântura un pistol de jucărie. Oamenii legii l-au imobilizat imediat și l-au dus la secția de poliție pentru audieri.

Aşada, arma era una de jucărie, iar tânărul, posibil om al străzii, ar suferi de unele afecțiuni psihice. Este cunoscut de polițiști, care l-au mai ridicat în trecut pentru diferite abateri.

L-au dus la Psihiatrie

„Infractorul” de polițiști la Spitalul de Psihiatrie Jebel. Pistolul era de jucărie, din plastic, și nu prezenta un pericol real pentru trecători.

„La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Urbană, s-au deplasat de urgență în proximitatea Pieței Traian în urma unei sesizări cu privire la faptul un tânăr ar deține asupra sa, la vedere, un pistol.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat în cel mai scurt timp, pe strada Ștefan cel Mare, un tânăr în vârstă de 23 de ani, care deținea asupra sa un pistol din plastic, de jucărie.

Tânărul în vârstă de 23 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Jebel”, conform IPJ Timiș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: