Redactia.ro
Home » Monden » A văzut poza asta de familie, iar soţia a înţeles că totul s-a terminat. Au divorţat imediat!

A văzut poza asta de familie, iar soţia a înţeles că totul s-a terminat. Au divorţat imediat!

La prima vedere, pare o poză de familie ca oricare alta, dar nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Pentru că atunci când mama familiei a văzut această poză, a cerut imediat divorțul.

Susan (38 de ani) și John (45 de ani) sunt împreună încă din facultate. Erau genul de cuplu despre care credeai că vor rămâne împreună pentru toată viața din momentul în care au început să se întâlnească.

Soţul ascundea un secret uriaş

Totul a început atunci când Susan a aflat, în ziua în care a fost făcută poza de familie, că soțul ei ascundea un secret uriaș de ani de zile, iar o mică greșeală a făcut ca acesta să iasă la iveală.

John, însă, părea că nu se poate bucura de vreme. Se juca nervos cu cămașa în timp ce aștepta fotograful. Acest lucru i s-a părut foarte ciudat lui Susan, dar se hotărî să nu-l întrebe nimic. Știa, pe de altă parte, că lui John nu-i plăceau fotografii sau să fie fotografiat.

Soţia s-a uitat prin toate fotografiile pe care le făcuse în acea zi. Fotograful făcuse o treabă excelentă. Fotografiile erau superbe! Însă una din ele a derutat-o.

Era o fotografie cu ei toți împreună. Soțul ei se uita ciudat și zâmbea la cameră. S-a întrebat de ce ar fi putut fi atât de nervos atunci.

Soțul ei gay era îndrăgostit de altcineva

Soțul ei era îndrăgostit de altcineva. Inelul de pe degetul lui nu era verigheta lui și a lui Susan, ci un cadou din copilărie de la un prieten. Asta i-a confirmat bănuielile.

Ani de zile crezuse că era îndrăgostit de un bărbat pe care îl cunoscuse în liceu și că îi plăceau bărbații. Confuză, Susan și-a închis laptopul și a privit în gol pentru o perioadă. Și apoi, dintr-odată, a realizat că totul avea, de fapt, sens…

Şi-a confruntat soţul imediat. A rugat o vecină să aibă grijă de copii în timp ce se certau, pentru a nu fi acolo în cazul în care ar fi existat vreo dramă care i-ar fi putut afecta în mod negativ.

John a început să se destăinuie lui Susan și continua să spună că acest fotograf chipeș, care îi vizitase de multe ori, s-a dovedit a fi mult mai mult decât un simplu prieten de familie și un fotograf judiciar.

Nu-i venea să creadă ce se întâmpla, dar cumva îi luă partea și încercă să înțeleagă întreaga situație. Înainte ca John să se oprească din vorbit, s-a gândit să-i ceară să îndrepte întreaga situație.

Dar, în schimb, Susan a reacționat în cel mai bun mod posibil. În ciuda înșelăciunilor și a anilor în care John mințise în legătură cu orientarea sa sexuală, Susan își iubea soțul și voia să-l facă fericit. Acesta era cel mai important lucru pentru ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: