Redactia.ro
Home » Monden » A vrut sa fie Presedintele Romaniei. Ce milionar roman a vrut sa puna mana pe tara

A vrut sa fie Presedintele Romaniei. Ce milionar roman a vrut sa puna mana pe tara

Dosar penal pentru Viorel Cataramă, politicianul care voia să fie infectat cu coronavirus

Are tablouri in valoare de peste 2 milioane de euro, a fondat o companie de mobila si invarte si alte mici afaceri. Viorel Catarama a crezut in visul sau de a deveni presedintele Romaniei, insa fara succes.

Nu exista neaparat o regula care spune ca trebuie sa fii politician ca sa ajungi presedinte. De exemplu, un actor din Ucraina Vladimir Zelenski, a reusit sa ajunga la carma tarii, de ce nu ar reusit si un producator de mobila sa atinga o asemenea performanta. Drama lui Viorel Catarama, influent om de afaceri din Romania s-a conturat in 2019 cand a fost pe listele pentru presedintia Romaniei. Din pacate, nu a impresionat cu modelul de tara mai buna pe care il avea in minte, astfel ca, a ales sa se multumeasca cu ceva mai mic, asa cum este primaria capitalei. Nici de data aceasta nu a avut succes, Biroul Electoral Central refuzand cele 80 de voturi primite.

Bogat si doritor de mai multa putere

Se spune ca oamenii care fac banii sunt insetati de putere si vor din ce in ce mai multe lucruri. Este si cazul lui Viorel Catarama, cu milioane de euro in conturi, dar cu putina credibilitatea in fata poporului roman. In incercarea de a deveni presedinte, Catarama a incercat si primaria Bucurestiului, insa nu a reusit sa impresioneze capitala si-asa trecuta prin multe probleme.

A vrut sa se imbolnaveasca de Covid

In urma cu ceva timp, Catarama sounea ca vrea sa se infecteze cu coronavirus si sa transmita tuturor ca nu este atat de grav sa ai Covid. In perioada respectiva, Viorel Catarama a renuntat la regulile igienico-sanitare impuse de pandemie, a imbratisat persoane care aveau cunoscuti infectati de Covid-19, dupa care a intrat in izolare. Adina Alberts, sotia sa a dorit sa plece de acasa, impreuna cu fiica lor, pentru a sta departe de planurile sotului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: