Redactia.ro
Home » Monden » Abia acum a spus. Ce a pățit Adela Popescu, după ce a angajat o bonă din Republica Dominicană pentru băiatul cel mic

Abia acum a spus. Ce a pățit Adela Popescu, după ce a angajat o bonă din Republica Dominicană pentru băiatul cel mic

Ce a pățit Adela Popescu după ce a angajat o bonă din Republica Dominicană pentru fiul ei cel mic, Adrian. Vedeta a povestit abia acum de ce incident neplăcut a avut parte.

Ce a pățit Adela Popescu cu bona fiului cel mic

Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei trei băieți ai lor se află în America de Sud, din luna iulie, pentru că vedeta prezintă emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Atunci când au plecata din România, trebuia să fie prezentă și bona, însă ar fi existat probleme cu actele așa că aceasta nu a putut merge de prima dată. Ei bine, în acest caz, Radu și Adela au fost nevoiți să angajeze o bonă locală, adică din Republica Dominicană. Se pare că cei doi nu au fost mulțumiți de cum se ocupa tânăra de 23 de ani, de băiatul lor cel mic. Inițial, Adela a crezut că bona are nevoie de timp să se adapteze, însă ulterior a văzut că nu despre asta este vorba.

“Ideea este că eu abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi. Până atunci nu credeam. Credeam că orice om se adaptează dacă îi dai timp, dar nu este așa.

Pur și simplu bebelușul nostru care era foarte zâmbăreț, care stătea în brațe la oricine, după câteva zile de stat cu această fată – ea supravegheată, nu-mi imaginez că a făcut cine știe ce –, s-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult și am stat cu el. Ea se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. La un an și o lună, cât are el, este în perioada de explorare, este esențial să te ții după el (…) așa că l-a frustrat extrem de tare că nu-l lăsa.”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu, despre bona din Republica Dominicană

Adela Popescu a realizat că bona pe care o avea nu îl lăsa pe Adrian să exploreze. Vedeta nu a dat de înțeles că tânăra avea intenții rele, însă spune că era nepotrivită.

“Pur și simplu sunt oameni care nu se potrivesc, nu au tact, nu li se potrivește asta. Trebuie să iubești copiii, să fii dispus, să ai energie, să înțelegi care le sunt nevoile. (…) Ne-am dat seama că nu este de bun augur și că nu mai vrem să petreacă timp cu copilul nostru.”, a adăugat prezentatoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini