Redactia.ro
Home » Homepage » Accident cu 6 victime după o cursă ilegală de mașini, în centrul orașului Târgu-Jiu

Accident cu 6 victime după o cursă ilegală de mașini, în centrul orașului Târgu-Jiu

accident

Șase persoane au fost rănite în noaptea de vineri spre sâmbătă după o cursă ilegală de mașini în centrul orașului Târgu-Jiu.

Cele două autoturisme implicate făceau „liniuțe” pe o stradă centrală, relatează Gazeta de Sud.

Potrivit Poliției Municipale Târgu- Jiu, pe bulevardul Constantin Brâncuși a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. Șase persoane au fost rănite în urma acestui accident, una dintre ele fiind încarcerată.  Cele două autoturisme implicate făceau curse ilegale („liniuțe”).

”Șase persoane au fost rănite în urma acestui accident, una dintre ele fiind încarcerată. Ajunși primii la fața locului, polițiștii locali au intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor, izolarea zonei, precum și pentru fluidizarea traficului rutier. În cel mai scurt timp, la fața locului au ajuns reprezentanții ISU Gorj, dar și ai Poliției Municipale Târgu Jiu.

Cele două autoturisme implicate în acest eveniment ar fi practicat curse ilegale (‘liniuțe’) pe Bulevardul <<Constantin Brâncuși>>. Precizăm că anterior producerii accidentului, conducătorul unui alt autoturism a fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei pentru <<drifturi>> în parcarea din Piața Centrală”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Ce a găsit mama Cristinei Țopescu în casa închiriată a jurnalistei

Ajunși primii la fața locului, polițiștii locali au intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor, izolarea zonei, precum și pentru fluidizarea traficului rutier.

Anterior producerii accidentului, șoferul unui alt autoturism a fost sancționat contravențional cu suma de 500 lei pentru „drifturi” în parcarea din Piața Centrală.

IPJ Gorj a început o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: