Redactia.ro
Home » Știri » Accident cumplit în Bragadiru. Un motociclist a lovit mortal un pieton

Accident cumplit în Bragadiru. Un motociclist a lovit mortal un pieton

Accident cumplit în Bragadiru. Un motociclist a lovit mortal un pieton

În Bragadiru a avut loc un tragic accident în care un motociclist a lovit mortal un pieton pe DN6. Centrul Infotrafic al Poliției Române a raportat că joi seara, în localitatea Bragadiru din județul Ilfov, a avut loc un incident grav în care un motociclist a intrat în coliziune cu un pieton. Iată detaliile!

Accident mortal în Bragadiru

Potrivit unui comunicat de presă emis ulterior, consecințele impactului au fost tragice, soldându-se cu decesul pietonului și rănirea gravă a motociclistului, acesta din urmă fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ca urmare a acestui incident, circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri ale drumului, iar nivelul de trafic s-a intensificat considerabil.

Această tragedie subliniază încă o dată problema gravă a siguranței rutiere în România. În fiecare an, un număr alarmant de 1.600 de persoane își pierd viața pe drumurile publice, cu consecințe devastatoare pentru familiile acestora și pentru societatea în ansamblu, potrivit Antena3 CNN.

România, în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește numărul de decese în accidente rutiere

Statisticile arată că România se află în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește numărul de decese în accidente rutiere raportat la un milion de locuitori, cu un număr de 86 de decese înregistrate doar în 2022.

În plus față de tragedia pierderii de vieți, trebuie subliniate și costurile economice ridicate asociate accidentelor rutiere. Autoritățile estimează că, în anul 2017, costurile unui accident grav se ridicau la aproximativ 770.000 de lei (aproximativ 170.000 de euro), în timp ce un accident cu victime implica cheltuieli de aproape 5 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 1 milion de euro, conform sursei citate.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: