Redactia.ro
Home » Știri » Accident cumplit pe DN 17. 4 artiști iubiți de români au murit în urma unui impact devastator. Cel mai tânăr avea doar 18 ani

Accident cumplit pe DN 17. 4 artiști iubiți de români au murit în urma unui impact devastator. Cel mai tânăr avea doar 18 ani

GALERIE FOTO (4) lumanare doliu

Accident cumplit DN 17! Patru artiști și-au pierdut viața în urma unei coliziuni. În urma tragicului accident care a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe DN 17, în zona Dorna Candrenilor, patru indivizi și-au pierdut viața – trei dintre ei pe loc, iar unul în urma rănilor suferite, în timp ce se afla la spitalul din Vatra Dornei. O a cincea persoană a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Accident cumplit pe DN 17. 4 artiști au murit în urma unui impact devastator. Cel mai tânăr avea doar 18 ani

Acești cinci oameni făceau parte din Ansamblul Florile Bucovinei din Rădăuți și se întorceau de la evenimentul Zilele orașului Târnăveni, unde au avut o apariție pe scenă, susținând un moment artistic la invitația organizatorilor și spre încântarea tuturor celor prezenți.

Ovidiu Foca, cel care ocupă funcția de director al Casei de Cultură Rădăuți, a confirmat că cei cinci fac parte din ansamblul care își face repetițiile în această clădire.

accident suceava
Trei dintre artiști au murit pe loc, iar un altul a decedat la spital

„Ansamblul a fost înființat în 1980, iar cei care vin aici sunt amatori, fac totul din plăcere. Într-adevăr, au fost invitați la Târnăveni, iar unul din ei avea un deces în familie și de aceea a plecat mai repede și nu cu autocarul pe care l-am pus la dispoziție și care a plecat spre casă undeva în jurul orei 9.00. E o veste care pur și simplu mă lasă fără aer”, a declarat Ovidiu Foca, directorul Casei de Cultură Rădăuți.

Cele patru persoane decedate în accident sunt Robert Ionel Mafteian, în vârstă de 20 de ani, presupusul șofer, Maria Balan, în vârstă de 26 de ani, și Ioana Tiperciuc, în vârstă de 18 ani. Acești trei indivizi și-au pierdut viața la locul accidentului, în timp ce Andrei Pintilescu, în vârstă de 31 de ani, a decedat ulterior, la spital.

ansamblu
Ansamblul Florile Bucovinei

Într-o stare gravă se află Ștefan Tanasiev, de 29 de ani, care este conștient și într-o stare stabilă, dar cu multiple răni. El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, leziuni la nivelul umărului stâng și al genunchiului drept.

Cum s-a produs cumplitul accident

Accidentul a avut loc în jurul orei 3.30 dimineața, când mașina în care se aflau cei cinci indivizi a lovit violent un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. Vehiculul implicat în eveniment este un automobil de tip Audi, având volanul pe partea dreaptă, iar resturile acestuia au fost observate de către un echipaj SMURD B2 care se întorcea de la o altă intervenție.

robert
Robert este unul dintre cei care și-a pierdut viața în cumplitul accident

Echipele de pompieri de la Detașamentul Vatra Dornei din cadrul ISU au fost alertate și au trimis la locul accidentului două autospeciale echipate pentru stingere și descarcerare, împreună cu două ambulanțe SMURD B2, sprijinite de alte două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). În ciuda manevrelor de resuscitare prelungite desfășurate timp de câteva minute, pentru cei trei indivizi care și-au pierdut viața în momentul impactului, personalul medical nu a avut altă opțiune decât să constate decesul acestora.

Echipele de poliție au inițiat investigații pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul, una dintre ipotezele posibile fiind că șoferul a adormit la volan.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: