Redactia.ro
Home » Știri » Accident deosebit de grav în Olt. Patru persoane și-au pierdut viața pe loc

Accident deosebit de grav în Olt. Patru persoane și-au pierdut viața pe loc

accident olt

Încă un accident deosebit de grav a avut loc pe șoselele patriei. În urma coliziunii dintre două autoturisme patru persoane și-au pierdut viața. Traficul în zonă a fost complet paralizat.

Accident deosebit de grav în Olt. Patru persoane au murit

Accident grav în Olt, pe Drumul European 574, în zona localităţii Jitaru. Două mașini s-au ciocnit, iar în accident au fost implicate, în total, șapte persoane, dintre care patru și-au pierdut viața în urma coliziunii devastatoare. „Accident rutier pe Drumul European 574, în zona localităţii Jitaru, din primele datele sunt implicate două autoturisme, în care se aflau şapte persoane. Posibil patru persoane decedate”, a transmis, marţi seară, ISU Olt.

Conform primelor informații, toate persoanele implicate în accident sunt adulte. La fața locului au acționat patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare şi două autospeciale pentru primă intervenţie şi patru echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Olt.

La finalul intervenției, reprezentanții ISU Olt au declarat că patru persoane și-au pierdut viața, iar restul au avut nevoie de îngrijiri medicale din partea specialiștilor.

„Patru bărbați au fost declarați decedați de medicii SAJ, alte trei persoane sunt transportate la UPU Slatina, conștiente, cu diverse traumatisme”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

România se află în topul unei statistici sumbre. Țara noastră conduce în topul european atunci când vine vorba despre numărul deceselor cauzate de accidente rutiere, valorile înregistrate aici depășind dublul celor înregistrate la nivelul Uniunii Europene.

Ce sancțiune riscă șoferii dacă sunt prinși sub influența băuturilor alcoolice la volan

Șoferii care urcă la volan, deși au consumat băuturi alcoolice riscă nu doar o amendă usturătoare, să rămână fără carnet, ci și deschiderea unui dosar penal. Totuși, deschiderea unui dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice depinde de nivelul de alcoolemie avut de către șofer.

O alcoolemie cuprinsă între 0.1 și 0.40 mg/litru alcool pur în aerul expirat reprezintă o contravenție. Șoferul se va alege cu o sancțiune de 9-20 de puncte de amendă. La o astfel de contravenție, amenda este cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei. În plus, dreptul de a conduce pe drumurile publice se va suspenda pentru o perioadă de 90 de zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: