Redactia.ro
Home » Știri » Accident devastator într-un poligon militar din Alba. Doi polițiști au fost răniți în urma unei explozii

Accident devastator într-un poligon militar din Alba. Doi polițiști au fost răniți în urma unei explozii

Accident devastator într-un poligon militar din Alba. Doi polițiști au fost răniți în urma unei explozii

Într-un incident tragic petrecut în județul Alba, doi polițiști au fost răniți în urma unei explozii care a avut loc în timp ce aceștia executau o operațiune de delaborare a unor cartușe trase. Evenimentul a avut loc într-un poligon militar, unde cei doi ofițeri, încadrați la serviciul logistic al Inspectoratului de Poliție Alba, desfășurau activități de demontare a munițiilor expirate într-un spațiu special amenajat.

Accident devastator într-un poligon militar din Alba

Explozia a avut consecințe devastatoare, cauzând împrăștierea unor materiale metalice și rănind grav pe cei doi polițiști. În urma incidentului, a fost necesară intervenția a două ambulanțe care i-au transportat pe cei doi ofițeri la spital. Unul dintre aceștia a fost externat ulterior, în timp ce celălalt a rămas sub supravegherea atentă a cadrelor medicale.

Doi polițiști au fost răniți în urma unei explozii

Autoritățile au calificat acest tragic eveniment drept un accident de muncă și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. De asemenea, se investighează și aspectele legate de nerespectarea măsurilor de securitate în muncă, pentru a determina circumstanțele exacte care au condus la producerea exploziei.

Este important de subliniat riscurile la care sunt expuși lucrătorii care desfășoară activități în domeniul demilitarizării sau delaborării munițiilor. Chiar și în situații controlate, precum cea în care s-a produs acest incident, riscul de accidente este prezent și necesită respectarea riguroasă a protocoalelor de siguranță și a măsurilor de protecție.

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: