Redactia.ro
Home » Știri » Accident teribil în Bihor! Un copil a ajuns de urgență la spital, după ce o poartă de fotbal s-a prăbușit peste el

Accident teribil în Bihor! Un copil a ajuns de urgență la spital, după ce o poartă de fotbal s-a prăbușit peste el

Încă o dramă ce a șocat comunitatea din Bihor, un copil de șase ani se luptă între viață și moarte după ce a fost lovit de o poartă metalică de fotbal care s-a prăbușit asupra sa în timp ce se juca. Această tragică întâmplare a declanșat o serie de acțiuni de urgență, inclusiv intervenția imediată a medicilor și deschiderea unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Detalii despre accident și starea minorului

Din informațiile inițiale, rezultă că copilul se juca alături de un alt micuț de opt ani, într-o zonă în care se afla o poartă de fotbal. Nefericita întorsătură a evenimentelor a avut loc atunci când poarta s-a prăbușit, bara metalică lovește sever copilul de șase ani, provocându-i traumatisme grave la cap, torace și mâini. Transportat de urgență la spital, a fost supus imediat unei intervenții chirurgicale și este în prezent în comă, la secția de Terapie Intensivă.

Investigația și eforturile autorităților

Autoritățile, reprezentate de o echipă de la Secția 9 Rurală Cefa, au intervenit imediat la fața locului, deschizând un dosar penal pentru a investiga circumstanțele exacte ale tragediei. Deși nimeni nu a fost pus sub acuzare deocamdată, polițiștii lucrează asiduu pentru a identifica persoana sau persoanele responsabile pentru incidentul tragic.

„La data de 6 aprilie, la ora 19.30, polițiștii Secției nr. 9 de Poliție Rurală Cefa au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, prin S.N.U.A.U. 112 că pe un teren de fotbal, din localitatea Ciumeghiu, județul Bihor, o poartă metalică a căzut peste un minor.

Polițiștii continuă cercetările în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment.”, au transmis reprezentanții IPJ Bihor.

Starea de sănătate a victimei și drumul spre recuperare

Victima, un elev în clasa pregătitoare la școala din Ciumeghiu, a fost diagnosticată cu traumatism cranian sever și primește îngrijiri la spitalul din Oradea. Deși starea sa este critică, medicii raportează o ușoară stabilizare în prezent, oferind un fir de speranță în lupta sa pentru supraviețuire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: