Redactia.ro
Home » Știri » Accident fatal! Un tânăr a murit, după ce s-a izbit frontal cu un TIR FOTO

Accident fatal! Un tânăr a murit, după ce s-a izbit frontal cu un TIR FOTO

GALERIE FOTO (3)

La ieşirea din Câmpulung Moldovenesc, pe DN 17 a avut loc un accident rutier mortal. În urma coliziunii cu un TIR, un tânăr și-a pierdut viața. Iată detaliile!

Un tânăr a murit, după ce s-a izbit frontal cu un TIR

Un tânăr în vârstă de doar 26 de ani a murit, sâmbătă, după ce mașina pe care o conducea s-a lovit frontal cu un TIR, pe raza localității Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, pe DN 17.

„Pe DN 17 Suceava-Dej, la kilometrul 193+650 de metri, la ieşire din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava,  într-o curbă, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism şi un autotren”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Decesul tânărului a fost declarat la scurt timp, deoarece victimei i s-au aplicat manevre de resuscitare care din păcate nu l-au salvat.

Un preot și-a găsit sfârșitul într-un alt accident rutier

Un alt accident de proporții a avut loc săptămâna aceasta! Remus Dobra, un preot greco-catolic din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, era foarte îndrăgit de enoriași. Duhovnicul și-a pierdut viața, marți seară, în urma unui tragic accident de mașină pe autostrada A1, în județul Arad, sensul de mers spre Nădlac. Părintele avea 45 de ani. Nenorocirea a avut loc la kilometrul 531 al autostrăzii. Conform informațiilor transmise de IPJ Arad, preotul a acroșat, cu un autoturism marca Audi, partea din spate a unui TIR, lovind apoi parapetul lateral. În urma impactului foarte puternic, bărbatul a fost aruncat din mașină. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Aceștia au constatat decesul.

„În seara zilei de 27 septembrie, în jurul orei 20.15, pe autostrada A1, calea 1, la km. 531, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral. Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

 

Sursă foto: Observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: