Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav cauzat de o româncă în Italia. Trei persoane au murit

Accident grav cauzat de o româncă în Italia. Trei persoane au murit

Accident grav cauzat de o româncă în Italia. Trei persoane au murit

Accident grav cauzat de o româncă în Italia. Trei persoane au murit. Presa italiană a informat marți că o femeie de cetățenie română a provocat un accident mortal în Italia. În urma impactului, trei persoane și-au pierdut viața, informează Observator.tv.

Accident grav cauzat de o româncă în Italia. Trei persoane au murit

O româncă a provocat un accident în localitatea La Fratta,după ce a pierdut controlul microbuzului pe care îl conducea. Aceasta conducea un microbuz ce transporta opt persoane cu dizabilități.

Cei implicați în accident aveau vârste cuprinse între 30 și 45 de ani, și fuseseră la o petrecere în Sinanlunga și mergeau către casă. Carabinierii au făcut o reconstituire a impactului, și a reieșit faptul că românca în vârstă de 40 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vremii nefavorabile.

Trei persoane au murit iar alte cinci au fost rănite grav

Din cauza ploii, microbuzul a derapat, ieșind de pe carosabil, după care s-a izbit violent de un copac aflat la marginea drumului. În urma impactului puternic, trei persoane au murit, iar alte cinci au fost transportate la spitale, două dintre ele fiind în stare gravă.

Românca a scăpat cu răni ușoare, deși impactul a fost unul puternic. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stavili cu exactitate cine este vinpvat de producerea accidentului rutier.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: