Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în Galați. Doi părinți și bebelușul lor au pierit în urma impactului

Accident grav în Galați. Doi părinți și bebelușul lor au pierit în urma impactului

Accident mortal

Vineri dimineață a avut loc un accident îngrozitor între localitățile Berheci și Ireasca, după ce un autoturism și o autoutilitară au fost implicate într-un accidentu rutier grav.

În urma impactului doi adulți și un bebeluș și-au pierdut viața.

Accident mortal în județul Galați. Doi adulți și un bebeluș au murit în urma impactului

Un accident mortal s-a produs vineri dimineață în județul Galați, pe E581, între localitățile Berheci și Ireasca, după ce un autoturism și o autotilitară de 7,5 tone s-au ciocnit puternic.

În urma impactului puternic, doi părinți și un bebeluș și-au pierdut viața.

Potrivit autorităților, un șofer de 28 de ani din Drobeta Turnu-Severin a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autotren care circula regulamentar.

Pompierii de la Secția Tecuci, o autospecială și echipajul SMURD împreună cu un echipaj SAJ au ajuns la fața accidentului, care au găsit o familie, formată din tineri părinți și un bebeluș,care a fost scos din autovehicul de către martorii accidentului.

Pompierii au acționat imediat pentru descarcerarea tinerilor, care prezentau multiple traumatisme incompatibile cu viața.

Ambulanța SAJ a transportat-o pe tânăra mămică la Spitalul Municipal Tecuci, iar bebelușul a fost preluat de către ambulanța SMURD.

Din nefericire, medicii nu i-au mai putut salva pe cei doi părinți tineri și bebelușul lor, aceștia fiind declarați decedați la scurt timp după ce au ajuns la spital.

Motociclist decedat după ce a fost lovit de un autoturism

Joi a avut loc un accident în București, după ce șoferul unui autoturism, care nu a acord prioritate unui motociclist în intersecție.

La momentul accidentului, pasagera motociclistului avea răni ușoare, și se afla în afara oricărui pericol.

Conform martorilor, șoferul motocicletei circula cu viteză mică și regulamentar, dar impactul a fost foarte puternic, deoarece șoferul autoturismului nu ar fi observat motocicleta.

Motociclistul a fost transportat de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni, dar din cauza leziunilor puternice la nivelul ficatului, acesta s-a stins din viață la scurt timp.

Potrivit autorităților, șoferul care a provocat accidentul nu a consumat băuturi alcoolice.

Loading...