Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în județul Bacău. O mamă și copilul ei de doar 5 ani au murit

Accident grav în județul Bacău. O mamă și copilul ei de doar 5 ani au murit

Accident grav în județul Bacău. O mamă și copilul ei de doar 5 ani au murit

Accident grav în județul Bacău. O mamă și copilul ei de doar 5 ani au murit. Un accident grav s-a produs sâmbătă dimineață pe Drumul Național 12A, Comănești-Miercurea Ciuc, în zona localității Ciobănaș, județul Bacău.

Accident grav în județul Bacău. O mamă și copilul ei de doar 5 ani au murit

Potrivit IPJ Bacău, o mamă și copilul său de numai cinci ani și-au pierdut viața într-un accident rutier produs în această dimineață. Accidentul a avut loc pe DN 12A, Comânești-Miercurea Ciuc, în zona localității Ciobănaș, județul Bacău. Mașina în care se aflau cei doi a fost spulberată de un alt autoturism. Vinovatul pentru producerea accidentului este un tânăr de 27 de ani.

Conform autorităților, tânărul s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, oment în care a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu autovehiculul care circula neregulamentar.

În urma impactului, tânăra mămică în vârstă de 27 de ani și băiețelul ei au murit pe loc.

Șoferul vinovat se află în stare gravă

În ceea ce-l privește pe autorul accidentului deosebit de grav, acesta a fost rănit grav şi se află internat la spital. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

De asemenea, un alt accident cumplit s-a produs sâmbătă pe raza județului Bacău. Două autoturisme și o autotilitară au intrat în coliziune pe Drumul Național 11, două persoane fiind rănite.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au hotărât ca victimele să fie transportate de urgență la spital. La momentul actual nu se știe care este starea lor.

Citeste si:Programul supermaketurilor și hipermaketurilor de REVELION

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini