Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în Pitești. O persoană a murit şi două au fost grav rănite

Accident grav în Pitești. O persoană a murit şi două au fost grav rănite

Accident grav în Pitești. O persoană a murit şi două au fost grav rănite

Accident grav în Pitești. O persoană a murit şi două au fost grav rănite. Duminică a avut loc un accident pe DN 65/E 574 pe raza localității Negreni, pe sensul de mers către Pitești. Două autoturisme și un autotren au fost implicate. În urma impactului, o persoană a murit și două au fost transportate la spital în stare gravă.

Accident grav în Pitești. O persoană a murit şi două au fost grav rănite

Potrivit IPJ Olt, un acciden s-a produs duminică pe DN 65/E 574 pe raza localității Negreni, pe sensul de mers către Pitești. Două autoturisme și un autotren au fost implicate în accident. O persoană a murit, iar două au fost transportate de urgență la spital. Autotrenul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Pompierii Stației Scornicești au acționat cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt au acționat la fața locului.

„Până în acest moment au fost preluate şi evaluate trei victime, şoferul încarcerat în stare gravă, inconştient, pasagerul aflat în acelaşi autoturism cu victima încarcerată şi şoferul celuilalt autoturism, conştienţi, cu diverse traumatisme. Şoferul încarcerat, în vârstă de 54 de ani, a fost resuscitat, fără rezultat favorabil, fiind declarat decedat de medicul SAJ. Celelalte două persoane au fost transportate la UPU Slatina, conştiente, cu diverse traumatisme în urma accidentului. Autocamionul era încărcat cu hârtie”, precizează ISU Olt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: