Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în Ungaria. Un tânăr român a intrat cu 130 km/h sub un TIR

Accident grav în Ungaria. Un tânăr român a intrat cu 130 km/h sub un TIR

Accident grav în Ungaria. Un tânăr român a intrat cu 130 km/h sub un TIR

Accident grav în Ungaria. Un tânăr român a intrat cu 130 km/h sub un TIR. Accidentul a avut loc marți pe autostrada Mo, în Ungaria, unde un șofer român în vârstă de 23 de ani a intrat cu duba sub un camion. Șoferul dubei a murit pe loc.

 Un tânăr român a intrat cu 130 km/h sub un TIR

Accidentul s-a produs marți pe autostrada M0, Ungaria. Bot Denis în vârstă de 23 de ani, circula cu duba, în momentul în care a intrat cu 123 km/h sub un camion care circula regulamentar. Potrivit unui prieten al șoferului, acesta avea 125-130 km/h la oră în momentul impactului și că plecase din Timișoara marți dimineață. În dubă erau multe colete care erau transportate în Suedia.

Impactul a fost atât de violent încât, duba șoferului a intrat sub camionul din față. Conform primelor informașii,trei camioane aștepatu să fie cântărite pe banda 1 a autostrăzii, moment în care un al patrulea autovehicul de mare tonaj, condus de Denis, nu a reușit să frâneze și a intrat cu viteză în coloană.

Familia tânărului cere ajutorul

Mai mulți internauți au postat pe Facebook evenimentul și i-au rugat pe cei care îl cunosc pe șofer să alerteze imediat familia.
În cele din urmă s-a aflat că șoferul român în vârstă de 23 de ani era din Oradea. Prietenii acestuia au precizat că tânprul venea după o saptamână de odihnă, așa că nu se pune problema că ar fi fost obosit.

Familia tânărului decedat în accidentul rutier, cere ajutorul pe Facebook pentru a-l putea aduce pe Denis acasă. Firma de transporturi unde lucra Denis, a anunțat că se va ocupa de repatrierea trupului acestuia în România, iar banii care se vor strânge vor intra în contul familiei lui.

Distribuiți ca să ajutăm !! 🙏🙏🙏Dragi colegi , este vorba de colegul de ieri care a avut accident in Ungaria , pe M0 la …

Publicată de Șoferi Profesioniști pe Miercuri, 11 martie 2020

Etichete: