Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav între două tramvaie din Capitală. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Accident grav între două tramvaie din Capitală. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

GALERIE FOTO (8) Accident in Capitala

Un accident puternic a avut loc astăzi în Capitală după ce două tramvaie s-au ciocnit. În urma impactului, cel puțin șapte persoane au fost rănite și transportate la spital.

Accident puternic între două tramvaie în București

Două tramvaie de pe liniile 7 și 11 au fost implicate într-un accident puternic. Cele două tramvaie s-au ciocnit, iar vinovatul ar fi vatmanul de pe linia 7.

Conform primelor informații, macazul uneia dintre garnituri nu a fost schimbat, iar pe foarte multe linii, vatmanii trebuie să coboare pentru a schimba macazul manual.

În urma accidentului, mai multe persoane au fost rănite și echipaje de ambulanță și de pompieri au sosit imediat la fața locului.

Purtătorul de cuvând al Poliției Rutiere, Claudiu Costea a declarat că acest incident a avut loc din cauza unei probleme cu schimbarea macazului.

Trei din cele șapte persoane rănite în urma impactului, au fost transportate la spitaluș Bagdasr Arseni, iar starea lor este stabilă.

Din evaluarea medicilor, cel mai probabil și ceilalți pacienți vor fi duși la spital, restul pasagerilor au coborât din tramvaie și au refuzat îngrijirile medicale”, a precizat purtătorul de cuvând al ISU București-Ilfov.

Accident grav în Vâlcea după ce patru mașini, între care două TIR-uri s-au ciocnit

Patru mașini, între care două TIR-uri s-au ciocnit grav în comuna Căineni, județul Vâlcea.

Conforn IPJ Vâlcea, accidentul s-a produs pe DN7, la kilometrul 237, pe raza localității Căineni, iar cauza principală a impactului a fost probabil nepăstrarea distanței corespunzătoare în mers.

În urma impactului, două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată. Imediat, pompierii militari au intervenit cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.

Autoritățile din Vâlcea au blocat traficul total și vor face cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul și cine va fi vinovat de acest carambol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini