Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav la Tulcea. Filmul accidentului în care trei persoane și-au pierdut viața

Accident grav la Tulcea. Filmul accidentului în care trei persoane și-au pierdut viața

Accident grav la Tulcea. Filmul accidentului în care trei persoane și-au pierdut viața

Accident grav la Tulcea. Filmul accidentului în care trei persoane și-au pierdut viața. Un șofer băut a intrat cu mașina în curtea unei case și a omorat trei persoane, asta în timp ce făcea LIVE pe Facebook.

Accident grav la Tulcea. Filmul accidentului în care trei persoane și-au pierdut viața

Un bărbat de 39 de ani s-a urcat la volan băut, a intrat LIVE pe Facebook și a început să conducă nebunește pe o șosea din județul Tulcea. Finalul cursei nebune a fost unul tragic. Mașina a plonjat în curtea unei case, în care se aflau patru persoane.

Un băiețel de trei ani împreună cu bunica lui de 79 de ani au decedat pe loc, iar mama băiatului,  gravidă în șapte luni, a decedat în drum spre spital. Potrivit Știrile ProTv, o altă femeie de 33 de ani, însărcinată în cinci luni este grav rănită.

Vinovatul a fugit imediat de la locul accidentului, iar momentul tragediei a fost filmat și după accident. Din imagini se observă momentul terifiant în care bărbatul pierde controlul volanului.

Șoferul vinovat a fost prins

Pe filmare se poate vedea momentul în care pasagerul din dreapta, îi pune mâna pe volan, probabil pentru a evita impactul.

Din nefericire, șoferul pierde deja controlul și intră în curtea în care se aflau cele două femei însărcinate împreună cu băiețelul de trei ani și femeia în vârstă, care au murit pe loc. Mama copilului de trei ani, în vărstă de 26 de ani, era însărcinată în șapte luni. Din cauza impactului prea violent, femeia a decedat în drum spre spitalul din Galați.

Maria Abdulah, mama victimei: ”În şapte luni era gravidă fata. Trei oameni, trei suflete. A trecut direct prin poartă, prin solar, a zburat în sus prin casă şi au rămas moarte. O vecină, nurorile şi băieţelul.”

Filmul accidentului în care și-au pierdut viața trei persoane

Autoturismul lovește gardul unei case, traversează un drum comunal și intră iar în gardul unei alte curți.

În curte se aflau patru persoane. Acestea se aflau la masă, în momentul în care vehiculul practic le-a zdrobit. Apoi, mașina a ricoșat cel mai probabil pe o denivelare și a fost proiectată pe acoperiș. De aici, autoturismul s-a răsturnat pe cealaltă parte a curții, unde a luat foc.

Uimitor este faptul că pasagerii au reușit să scape cu viață. Șoferul a fost găsit în comuna Luncavița din județul Tulcea.

Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și fuga de la locul accidentului.

Citește și:Accident la Tulcea. Femeia însărcinată în luna a cincea a decedat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini