Redactia.ro
Home » Știri » Accident la Tulcea. Femeia însărcinată în luna a cincea a decedat

Accident la Tulcea. Femeia însărcinată în luna a cincea a decedat

Accident la Tulcea. Femeia însărcinată în luna a cincea a decedat

Accident la Tulcea. Femeia însărcinată în luna a cincea  a decedat.

Șoferul inconștient care a ucis un băiețel de trei ani și o bătrână în timp ce făcea LIVE pe Facebook, a mai făcut doua victime.

Accident la Tulcea. Femeia însărcinată în luna a cincea a decedat

Un copil de trei ani se afla în curtea casei împreună cu bunica sa de 79 de ani când un șofer inconștient a plonjat cu mașina în curtea casei. Șoferul făcea LIVE pe Facebook când a intrat cu viteză în curtea unei case. Copilul de trei ani și femeia de 79 de ani erau împreună cu două femei însărcinate.

Conform managerului SAJ Tulcea, Dr. Dumitru Vâlcu, una dintre gravide a fost transportată de un elicopter SMURD la spitalul din Galați, iar cea de-a doua gravidă în luna a 7-a, a fost transportată cu o ambulanță. Potrivit Știrile ProTv, la scurt timp după tragicul accident, gravida aflată în a cincea lună de sarcină, a decedat la spital.

Potrivit martorilor, mașina a luat foc după impact. Șoferul și ceilalți pasageri au reușit să fugă de la locul accidentului. Șoferul vinovat  a fost prins în satul său natal  la scurt timp de la producerea accidentului.

Dupa spusele  autorităților, vinovatul are 39 de ani și a fost testat cu o alcoolemie de 0.14.

Guvernul interzice șoferilor folosirea telefonului la volan

Guvernul dorește să interzică folosirea telefonului mobil la volan. Modificarea este valabilă și pentru alte dispozitive cu funcții de redare text, foto sau video. Șoferii nu vor mai avea voie să folosească telefonul în timp ce aceștia se află la volan. Sancțiunea cuprinde 4 puncte penalizare, ceea ce înseamnă o amendă de 820 lei, adică de două ori mai mare decât amenzile pe care le primeau șoferii care erau prinși vorbind la telefon.

Până la momentul actual, legislația rutieră prevedea o amendă minimă de două puncte cu 410 lei amendă. Potrivit unei statistici a reprezentației Comisiei Europene în România, realizată în 2018, numărul de accidente rutiere fatale crește din ce în ce mai mult.

Numărul de accidente rutiere a ajuns la 98 de cazuri la un milion de locuitori, ceea ce înseamnă dublul mediei din UE unde se înregistreazp 49 de cazuri la un milion de locuitori.

Citește și:Accident la Tulcea. Șoferul care a ucis doi oameni în timp ce făcea LIVE pe Facebook, a fost prins

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini