Redactia.ro
Home » Homepage » Accident în Capitală! Un autobuz STB a căzut în Dâmbovița

Accident în Capitală! Un autobuz STB a căzut în Dâmbovița

STB

Un autobuz STB a căzut, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 08.00 în râul Dâmboviţa, în urma unei coliziuni cu un autoturism.

Accidentul rutier s-a produs în zona podului Eroilor, informează ISU Bucureşti-Ilfov. În autobuz se afla o femeie, care a suferit răni ușoare, fiind transportată la Spitalul Universitar, conștientă, potrivit Digi24.

Potrivit unor surse, autoturismul nu ar fi respectat culoarea roşie a semaforului şi s-a lovit de autobuz. În urma impactului, autobuzul STB ar fi ricoşat şi a rupt gardul, după care a ajuns în Dâmboviţa.

 

Firea: Nu pot să dau vina pe nimeni. Ştim cum se circulă

Gabriela Firea a declarat, după ce un autobuz STB a căzut în Dâmboviţa în urma unui accident, că nu poate da vina pe nimeni, deoarece este convinsă că niciunul dintre şoferi nu şi-a dorit un astfel de incident, adăugând că este important că nu au fost victime.

„În acest moment, având în vedere că autobuzul este greu şi nu e nevoie de o maşină oarecare, a trebuit să facem rost de o macara mai mare, pentru că nu exista în dotare. Am închiriat prin compania municipală macara de mare tonaj care se deplasează către locul accidentului, pentru a ridica autobuzul STB”, a declarat Gabriela Firea, la Mamaia.

Primarul Capitalei a mai precizat că pagubele sunt semnificative, însă este mai important că nu au fost victime în urma accidentului.

„Remarcăm cu toţii, dar ştim asta, că în Bucureşti se circulă aşa cum se circulă. Nu pot să dau vina pe nimeni. Sunt convinsă că nici şoferul autoturismului personal nu a dorit să se întâmple aşa ceva. Sigur, fiind duminică nu era trafic şi a apăsat pedala de acceleraţie mai tare. L-am văzut şi la televizor, era destul de speriat. Îmi pare rău si prin ce trecem noi ca autoritate şi pentru această familie”, a mai spus Firea.

Traficul în zonă a rămas restricționat până la încheierea cercetărilor la fața locului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: