Redactia.ro
Home » Știri » Accident îngrozitor de maşină: n-a avut nicio şansă, a murit carbonizată!

Accident îngrozitor de maşină: n-a avut nicio şansă, a murit carbonizată!

Grav accident rutier la Suceava.

O persoană a murit sâmbătă carbonizată după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod şi a luat foc, pe DJ 107B, între Cergău Mare şi Tău, în judeţul Alba.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Garda de intervenţie Blaj a acţionat sâmbătă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, ca urmare a unui accident produs între Cergău Mare şi Tău.

„La sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii incendiului, acesta se manifesta cu ardere generalizată la întregul autoturism. Din nefericire, din autoturism a fost extrasă o victimă, carbonizată”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan.

Pompierii militari au stins focul

Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari. Potrivit Poliţiei, autoturismul a intrat în coliziune cu un capăt de pod, după care a luat foc. Traficul rutier este oprit pe DJ 107B, între comunele Cergău şi Roşia de Secaş

„La data de 17 februarie 2024, în jurul orei 17.00, o femeie de 66 de ani, din comuna Cergău, județul Alba. În timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 B, în afara localității Roșia de Secaș, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un capăt de pod, iar autoturismul a luat foc”, anunță IPJ Alba.

„Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se menționează în finalul comunicatului de presă.

O fetiţă de 10 ani a murit într-un teribil

O fetiţă de 10 ani a murit, după un accident la Veţel, în Hunedoara, acolo unde şoferul maşinii în care se afla a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat pe câmp.

Ea a fost dusă de urgenţă la spital, însă, din păcate, a murit la scurt timp. Şoferul, un bărbat de 42 de ani, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a afla cauza accidentului.

„La data de 17 februarie 2024, în jurul orei 17:10, a avut loc un accident rutier pe DN7, pe raza comunei Vețel.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism din direcția Deva-Ilia, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei minore în vârstă de 10 ani, pasageră în autoturism. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală”, informează IPJ Hunedoara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: