Redactia.ro
Home » Știri » Accident mortal în Ungaria. Cine este șoferul care conducea microbuzul plin cu români

Accident mortal în Ungaria. Cine este șoferul care conducea microbuzul plin cu români

GALERIE FOTO (3) Un microbuz plin cu români a fost implicat într-un accident devastator în Ungaria

Un microbuz plin cu români a fost implicat într-un accident devastator în Ungaria. Microbuzul românesc s-a ciocnit duminică dimineață cu un tractor și cu o dubă, pe Drumul European 42, între localitățile Foldes și Berettyóújfalu, din vestul Ungariei. Două persoane au fost declarate decedate la fața locului. Alte nouă au fost transportate la spital, dinte care opt sunt în stare gravă.

Accident mortal în Ungaria. Cine este șoferul care conducea microbuzul plin cu români

Un microbuz inmatriculat în Județul Vaslui a fost implicat într-un accident tragic duminică dimineață. Microbuzul era condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Todirești, care se deplasa pe drumul european 42 din Ungaria, în apropiere de granița cu România. Microbuzul s-a ciocnit violent cu un tractor și o dubiță. În urma impactului, două persoane au decedat, iar nouă au fost transportate la spital, dintre care opt se află în stare gravă. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bihor a emis un comunicat de presă în care a anunșat că printre victime se află și români. Șoferul microbuzului a decedat, iar alte cinci persoane din vehiculul inmatriculat in Vaslui au fost rănite.

„În dimineața zilei de duminică, ora 03.56, pe raza județului Hajdu – Bihar din Ungaria (la o distanță de circa 20 km de Oradea) a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autovehicul Ford Transit, soldat cu un bărbat decedat și rănirea altor 6 persoane, printre care şi conducătorul auto. Acesta a fost identificat în persoana numitului O. Ovidiu (40 ani) din comună Todireşti care este internat cu răni grave la Spitalul din localitatea Berettyoujfalu din Ungaria. Printre celelalte 5 persoane rănite, pasageri ai microbuzului, se regăsește un bărbat din Vultureşti (30 ani) şi o femeie din Vaslui (31 ani) – se pare că era cu minorul (nu s-a reușit să se afle starea acestuia). Alte 2 persoane ar fi din judeţul Iaşi, iar cu privire la una nu s-a aflat de unde este. Se fac demersuri pentru informarea familiilor, atât a persoanei decedate cât şi a răniților, de pe raza județului Vaslui”, se arată în comunicatul citat de Vremea Nouă.

Tragedie in Ungaria Sursa Foto: Bihoreanul
Microbuz plin cu romani. Tragedie

Potrivit presei din Ungaria, microbuzul a intrat în depășirea tractorului, iar din motive încă necunoscute, șoferul român a atins tractorul, apoi a tras de volan și a intrat pe contrasens unde s-a lovit frontal de dubiță. În urma impactului devastator, microbuzul s-a transformat într-un morman de fiare. Ambulantele au ajuns la fața locului și au preluat victimele pe care le-au transportat la spitalele din zonă.

Cine este șoferul microbuzului implicat în accidentul devastator din Ungaria

Microbuzul implicat în accidentul devastator din Ungaria, era condus de Ovidiu Onofrei, în vârstă de 40 de ani, din comuna Todirași. Acesta făcea curse regulate România-Anglia, iar duminică se întorcea acasă, impreună cu alti șase pasageri. Pe raza localității Berettyoujfalu, șoferul român s-a trezit cu un tractor în față, care nu era semnalizat corespunzător. Pentru a evita impactul, vasluianul a tras stanga de volan și a intrat pe contrasens unde s-a lovit frontal de o dubă.

În urma impactului două persoane au murit, Ioan D., în vârstă de 56 de ani, din județul Vaslui și de pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față al dubei. Șoferul microbuzului a fost internat cu răni grave. Printre celelalte 5 persoane rănite, se regăsește un bărbat din Vulturești, în vârstă de 30 de ani și o femeie din Vaslui care era impreuna cu un copil. Femeia și minorul au suferit leziuni la craniu și la membrele inferioare și au fost transportați la spitalul din Kenezy din Debrecen, potrivit vremeanoua.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: