Redactia.ro
Home » Știri » Accident pe Aeroportul Henri Coandă. Patru persoane au fost rănite

Accident pe Aeroportul Henri Coandă. Patru persoane au fost rănite

Accident pe Aeroportul Henri Coandă. Patru persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe Aeroportul Henri Coandă. Accidentul s-a produs între un autobuz fără pasageri şi un microbuz aparţinând unei firme de handling. Anunțul a fost făcut de reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroportului Bucureşti (CNAB). Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Accident pe Aeroportul Henri Coandă. Reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroportului Bucureşti (CNAB) au anunţat că, marţi dimineaţă, la ora 6.15, pe platforma Aeroportului Henri Coandă, s-a produs un accident rutier. Accidentul a avut loc între două autovehicule, respectiv un autobuz fără pasageri şi un microbuz aparţinând unei firme de handling.

Accident pe Aeroportul Henri Coandă. Patru persoane au fost rănite

În urma accidentului patru persoane au fost rănite.Cele patru persoane prestau servicii pentru firma de handling. Persoanele rănite au fost transportate la spital. În acest moment acestea se află în afara oricărui pericol și sunt în stare bună.

Accident pe platforma Aeroportului Henri Coandă. La această oră Poliţia Transporturi efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul și ce anume a dus la producerea lui.

Reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroportului Bucureşti (CNAB) au anunțat că traficul aerian nu a fost afectat în urma producerii acestui accident.

Citește și: Elena Udrea, reacție de ultimă oră. De ce s-a întors în România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: