Redactia.ro
Home » Știri » Accident pe Transfăgărășan. Patru tineri s-au prăbușit cu mașina de la o înălțime de 40 de metri

Accident pe Transfăgărășan. Patru tineri s-au prăbușit cu mașina de la o înălțime de 40 de metri

Accident pe Transfăgărășan. Patru tineri s-au prăbușit cu mașina de la o înălțime de 40 de metri

S-au prăbușit cu mașina de la o înălțime de 40 de metri. Un autoturism în care se aflau patru tineri, s-a prăbușit duminică pe Transfăgărășan de la o înălțime de 40 de metri. Cei patru tineri au scăpat cu răni ușoare.

Accident pe Transfăgărășan. Patru tineri s-au prăbușit cu mașina de la o înălțime de 40 de metri

O mașină în care se aflau patru tineri, s-a prăbușit de la 40 de metri înălțime pe Transfăgărășan. Salvamontiștii din Argeș au ajuns, duminică, la un accident pe Transfăgărășan, produs la km „5, într-o curbă periculoasă, unde un autoturism s-a prăbușit de la o înălțime de 40 de metri, de pe un tronson pe altul. Patru tineri se aflau în autoturism, când acesta a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit. Un șofer din trafic a vazut întreaga scenă și a sunat imediat la 112.

Cei patru tineri nu au fost grav răniți

Din fericire, persoanle aflate în mașină au avut răni ușoare, și au reușit să iasă singure din mașină. Potrivit autorităților, autoturismul s-a prăbușit din cauza neadaptării vitezei la drumul care a fost înghețat.

În mașină se aflau patru tineri între 23 și 25 de ani, din. Teleorman, care coborau dinspre. Bâlea spre. Curtea de. Argeș. Iar la km 115 unde este o curbă în ac de păr, probabil din cauza neadaptării vitezei la drumul care este și un pic înghețat, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii și s-a prăbușit până la celălalt tronson al Transfăgărășanului. S-au răsturnat de câteva ori, nu au fost grav rpnioți, au ieșit singuri din mașină„, a precizat Cristian Toma de la Salvamont Argeș.

Tinerii au fost preluați de către o ambulanță SMURD de la Baza Salvamont Argeș și de două ambulanțe de la Curtea de Argeș.

Un bărbat s-a sinucis pe Transfăgărăsan

La începutul lunii octombrie, un bărbat în vârstă de 53 de ani din Argeș, a murit după ce a intrat cu mașina într-un parapet de pe marginea DN 7C-Transfăgărăsan. Autoturismul a fost suspendat parțial deasupra râpei. Conform unor surse, șoferul ar fi vrut să se sinucidă, acesta divorțând de soția sa. Bărbatul a sărit cu mașina în prăpastie, dar aceasta a fost oprită de balustradă. Victima ar fi coborât fin mașină și s-a aruncat în gol.

Citeste si:Fata de 16 ani dispărută din Iași, găsită bătută pe câmp

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: