Redactia.ro
Home » Știri » Accident pe Valea Oltului. Trei mașini au căzut în râul Olt

Accident pe Valea Oltului. Trei mașini au căzut în râul Olt

Accident pe Valea Oltului. Trei mașini au căzut în râul Olt

Accident pe Valea Oltului. Trei mașini au căzut în râul Olt. În noaptea de miercuri spre joi, la avut loc un grav accident pe Valea Oltului. Potrivit unor surse, trei mașini au căzut în râul Olt.

Accident pe Valea Oltului. Trei mașini au căzut în râul Olt

Potrivit Adevărul.ro, trei mașini ar fi ajuns în râul Olt. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, au declarat că din spusele martorilor reiese că două autoturisme aflate pe platforma unui autotren și o altă mașină aflată în trafic, au ajuns în râul Olt.

Conform IPJ Vâlcea, șoferul autotilitarei ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu spre Vâlcea, ar fi pierdut controlul volanului din cauza oboselii. Autotilitara a distrus parapetul de beton și a căzut în râul Olt. Șoferul și pasagerul au fost transportați la spital.

Opt autoturisme se aflau pe platforma, dar au fost găsite doar șase, două dintre acestea ajungând în râul Olt. Înainte să părăsească carosabilul, autotilitara a lovit o mașină care circula din sensul opus.

Scafandrii au căutat mai multe mașini în râul Olt

Forțele de intervenții au intervenit la fața locului, iar victimele au fost imediat transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. De asemenea, la locul accidentului au fost chemați și echipajul de scafandri cu o barcă pneumatică, pentru a căuta mașinile căzute în râul Olt.

Pentru că în râul Olt au căzut cel puţin două autoturisme de pe platformă şi autoturismul implicat în accident – după spusele şoferului de TIR, la locul intervenţiei s-a deplasat şi echipajul de scafandri cu o barcă pneumatică. Până la această oră, a fost scoasă una dintre maşinile căzute de pe platformă. Cercetările continuă”, au mai spus reprezentanţii ISU Vâlcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: