Redactia.ro
Home » Știri » Accident rutier grav între trei autoturisme și o cisternă. O tânără de 31 de ani a murit

Accident rutier grav între trei autoturisme și o cisternă. O tânără de 31 de ani a murit

Accident rutier grav între trei autoturisme și o cisternă. O tânără de a murit

Accident rutier grav între trei autoturisme și o cisternă. O tânără de a murit. Vineri a avut loc un accident grav pe DN 65, în localitatea argeșeană Lăngești. Trei autoturisme au fost implicate și o autocisternă. O tânără de 31 de ani a murit.

Accident rutier grav între trei autoturisme și o cisternă. O tânără de a murit

Potrivit Inspectoratului poliției județean Argeș, vineri a avut loc un accident în localitatea Lăngești, județul Argeș. Trei autoturisme și o autocisternă au fost implicate. La locul faptei au fost găsite șapte victime, trei dintre se află în satre gravă, iar o femeie în vârstă de 31 de ani a murit.

Autoritățile anunță că autocisterna nu este încărcată cu o substanță nepericuloasă. La locul accidentului au ajuns cinci echipaje de pompieri și o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD. De asemenea, a fost solicitat un elicopter SMURD.

Accident grav în Argeș

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au anunţat că la locul accidentului au intervenit o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN şi două ambulanţe SMURD, dar şi mai multe autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă. De asemenea, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului, traficul fiind blocat pentru asigurarea intervenţiei echipajelor şi efectuarea cercetării. O persoana, pasager într-unul dintre autoturisme, nu prezintă semne vitale”, precizează IPJ Argeş. TRaficul este blocat între Pitești și Slatina până la finalizarea intervenției, au anuntat reprezentantii IPJ Argeș. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: