Redactia.ro
Home » Știri » Accident teribil între două microbuze, la Teregova în Caraș-Severin. A fost declanșat Planul Roșu de intervenție

Accident teribil între două microbuze, la Teregova în Caraș-Severin. A fost declanșat Planul Roșu de intervenție

GALERIE FOTO (3) Accident teribil între două microbuze, la Teregova în Caraș-Severin.

Accident teribil între două microbuze, la Teregova în Caraș-Severin. Un accident grav s-a produs vineri, 15 aprilie, pe DN6, în zona localității Teregova. Două microbuze și un autoturism au fost implicate în accidentul rutier,în urma căruia 10 persoane au fost rănite, iar o fetiță în vârstă de 11 ani este resuscitată.

Accident teribil între două microbuze, la Teregova în Caraș-Severin. A fost declanșat Planul Roșu de intervenție

Salvatorii intervin după ce un accident între două microbuze și un autoturism s-a produs în zona localității Teregova. 10 persoane sunt rănite, iar o fetiță de 11 ani a fost transportată cu elicopterul SMURD în stare gravă. De asemenea, alte 6 persoane au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. În aceste momente, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Caraș-Severin. Se intervin cu 1 autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple. 3 autospeciale SMURD, 1 elicopter SMURD și 6 echipaje medicale SAJ. De asemenea, cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Potrivit ultimelor date oferite de autorități, în urma impactului au fost rănite 10 persoane, dintre care 5 minori. 6 dintre victime au suferit leziuni, fiind transportate la spital . Fetița aflată în stop cardio-respirator a răspuns manevrelor de resuscitare. Ulterior a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la UPU Reșita.

„Din primele cercetări, un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Teleorman, care transporta 15 persoane, circula în direcția Caransebeș, iar la intrare în localitatea Teregova, 419, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism 8+1 locuri, în care se aflau 7 persoane, condus de un bărbat de 38 de ani. În accident au fost acroșat un alt treilea autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani din județul Timiș, care circula in direcția Orșova Caransebeș”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Trei oameni, printre care și un copil au murit într-un accident rutier în județul Timiș

În urmă cu puțin timp s-a produs un alt accident cumplit, în urma căruia au murit trei oameni, printre care și un copil de doi ani. În accident au fost implicate șase mașini pe autostrada A1, lângă Margina, județul Timiș. Accidentul s-a produs în zona localității Margina din Timiș. Șase mașini și două microbuze au fost implicate în accident, iar trei oameni au murit, iar alți patru au fost răniți. La fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD, ale Ambulanței, Poliției, precum și un elicopter SMURD.

În cursul acestei zile, 15 aprilie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii au fost sesizați să se deplaseze la un accident rutier care s-a produs pe autostrada A1 în zona localității Margina, din județul Timiș, în care ar fi implicate 6 autovehicule, printre care 2 microbuze.În urma evenimentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul a 3 persoane (un bărbat, o femeie și un băiețel de 2 ani), și rănirea a altor 4 persoane ( 3 bărbați, printre care un minor de 12 ani și o femeie).În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului„, se arată într-o informare a Poliţiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: